Το Audi TTS competition plus έγινε πιο σπορ

Μια ακόμα πιο σπορ έκδοση εξοπλισμού και μια με ξεχωριστό design προστέθηκε στη γκάμα του TT

  • -
  • -

Το Audi TTS competition plus είναι η νέα έκδοση εξοπλισμού με σπορ στοιχεία, ενώ παράλληλα η νέα bronze selection χαρίζει στο μοντέλο κομψότητα. Το TTS τώρα εφοδιάζεται με ένα πιο ισχυρό κινητήρα TFSI που αποδίδει 320 ίππους και 400 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων S-tronic επτά σχέσεων, που στέλνει τη δύναμη και στους τέσσερις τροχούς, επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 km/h σε 4,5 sec στην coupe του εκδοχή, ενώ το Roadster για την ίδια διαδικασία απαιτεί 4,8 sec. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.


Πλούσιος είναι ο βασικός εξοπλισμός του Audi TTS competition plus, ο οποίος περιλαμβάνει προβολείς LED, logo στα πλαϊνά μαρσπιέ, φιμέ τζάμια στις coupe εκδόσεις, δαγκάνες φρένων βαμμένες σε κόκκινο χρώμα και γυαλιστερές μαύρες ζάντες 20 ιντσών, με σχέδιο 10 ακτίνων. Η σταθερή πίσω αεροτομή καθώς και άλλες εξωτερικές λεπτομέρειες σε σκούρα χρώματα, όπως τα logo σε μαύρο χρώμα μπροστά και πίσω, το καθιστούν ξεχωριστό. Επιπλέον, διαθέσιμα είναι και νέα χρώματα, τα chronos gray, glacier white, tango red και turbo blue.


Το εσωτερικό του TTS competition plus είναι ντυμένο με μια νέα δερμάτινη επένδυση Nappa με ραφές αντίθεσης σε κόκκινο ή μπλε, σχέδια ρόμβου και ανάγλυφο ένα logo S. Την εικόνα ενισχύουν οι λεπτομέρειες carbon, ενώ περισσότεροι είναι πλέον χρωματικοί συνδυασμοί. Φυσικά ο ψηφιακός πίνακας οργάνων virtual cockpit 12,3 ιντσών είναι αυτός που ξεχωρίζει. Το Audi TTS competition plus coupe και roadster είναι άμεσα διαθέσιμο.


Λίγο αργότερα μέσα στην άνοιξη του 2021, αναμένεται να προστεθεί μια ακόμα έκδοση bronze selection, δημιουργία της Audi Sport, που θα αφορά τόσο το TT όσο και το TTS. Όπως μαρτυρά και το όνομα του, η επένδυση των καθισμάτων, η κεντρική κονσόλα και οι αεραγωγοί στο εσωτερικό διαθέτουν ένα λεπτό μπρούτζινο φινίρισμα ενώ χάλκινες ραφές αντίθεσης τονίζουν τα μπάκετ καθίσματα sport plus. Τα διαθέσιμα χρώματα για το αμάξωμα περιλαμβάνουν τα chronos gray, glacier white και mythos black, με ζάντες σε μπρούτζινη απόχρωση 20 ιντσών.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...