Ανανεωμένη Mercedes-Benz GLC

Το MBUX αναβαθμίζει το εσωτερικό της σε μια πιο μοντέρνα καμπίνα

  • -
  • -

Η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLC προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές ένα premium crossover με μικρές αισθητικές παρεμβάσεις και πλήθος από νέες τεχνολογίες σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο. Οι πωλήσεις της νέας GLC θα ξεκινήσουν στα μέσα του χρόνου για την ευρωπαϊκή αγορά, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει και στον υπόλοιπο κόσμο.

Αυτή είναι η ανανεωμένη Mercedes-AMG GLE 53

Εξωτερικά, δεν έχει αλλάξει ριζικά, με τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Mercedes-Benz, να έχουν μείνει ανέπαφα. Διαφορές έχουμε στη γρίλια και στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα. Τα LED φώτα είναι στάνταρ και οι διαστάσεις του φαναριού έχουν μειωθεί, ενώ στο πίσω μέρος οι νέες ενσωματωμένες -με τον διαχύτη- απολήξεις της εξάτμισης ολοκληρώνουν την εικόνα του πολυτελούς μοντέλου.

Διαβάστε τη δοκιμή μας: Η νέα Mercedes-Benz A-Class

Οι μεγαλύτερες αλλαγές όμως έρχονται στο εσωτερικό, όπου η GLC υιοθετεί την τεχνολογία που είδαμε πρώτη φορά στην A-Class. Πρόκειται για το MBUX infotainment σύστημα, το οποίο αναβαθμίζει την επικοινωνία του χρήστη με το αυτοκίνητο. Άλλη μία σημαντική αλλαγή βρίσκεται κάτω από το καπό της νέας GLC με δύο βενζινοκινητήρες να συνεργάζονται με ήπιο υβριδικό σύστημα. Η βασική επιλογή είναι η GLC 200 4Matic με 197 ίππους, ενώ η GLC 300 4Matic έρχεται με απόδοση 258 ίππους. Από πλευράς diesel, υπάρχει η GLC 200d 4Matic των 163 ίππους, η GLC 220d 4Matic με 195 ίππους και η GLC 300d 4Matic των 245 ίππων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...