Το Ford Ranger ακόμη πιο δυνατό και προηγμένο

Το δημοφιλές pick up απέκτησε πιο ισχυρούς κινητήρες και σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα

  • -
  • -

Στην ανανέωση του Ranger προχώρησε η Ford, αναβαθμίζοντάς το σε όλους τους τομείς: στα μηχανικά μέρη, στις δυνατότητες συνδεσιμότητας και στα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Το λανσάρισμά του στην Ευρώπη θα αρχίσει στα μέσα του 2019.

Στην κορυφή της γκάμας κινητήρων του νέου Ranger τοποθετείται η έκδοση Bi-turbo του 2.0 EcoBlue, μέγιστης ισχύος 213 ίππων και ροπής 500 Nm. Δηλαδή +13 ίππους και +30 Nm από τον σημερινό 3.2 TDCi diesel – βελτιώνοντας μεταξύ άλλων και την ελκτική ικανότητα του οχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ RANGER ΝΑ ΡΥΜΟΥΛΚΕΙ 15 ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ!

Το νέο Ranger διατίθεται σε εκδόσεις Regular Cab, Super Cab και Double Cab και προσφέρεται με στάνταρ σύστημα τετρακίνησης. Επιπρόσθετα, διαθέτει νέα στοιχεία και «εργαλεία» που βελτιώνουν τα επίπεδα άνεσης, είτε ως επαγγελματικό είτε ως όχημα για δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν το κορυφαίο σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 3 της Ford και η τεχνολογία ενσωματωμένου modem, FordPass Connect.

Το Ranger είναι το πρώτο όχημα στην κατηγορία που προσφέρει τα Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection και Intelligent Speed Limiter, ως στοιχεία του στάνταρ εξοπλισμού του. Το Active Park Assist είναι επίσης διαθέσιμο στην «παλέτα» των προηγμένων τεχνολογιών που έχουν σχεδιαστεί ώστε να καταστήσουν την οδήγηση λιγότερο κουραστική αποτρέποντας ή μετριάζοντας συγχρόνως τις επιπτώσεις μιας πιθανής σύγκρουσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...