Νέο Nissan Juke το 2019

Αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες

  • -
  • -

Η δεύτερη γενιά του μικρού crossover της Nissan βρίσκεται ήδη στα σκαριά και μάλιστα πρόκειται να λανσαριστεί μέσα στο 2019, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Autocar. Το Nissan Juke έχει σταματήσει τη διάθεσή του σε κάποιες αγορές, ωστόσο στη Γηραιά Ήπειρο συνεχίζει να πωλείται. Παρόλ’ αυτά, η επόμενη γενιά βρίσκεται ήδη στο τμήμα σχεδιασμού και αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να παρουσιαστεί σε κάποιο μεγάλο Σαλόνι Αυτοκινήτου.

Ο αρχισχεδιαστής της Nissan, Alfonso Albaisa, ανέφερε ότι το νέο Juke δεν θα μοιάζει σχεδόν καθόλου εμφανισιακά με την τωρινή γενιά, αλλά ούτε με το IMx zero-emission concept ή το Leaf. Θα κρατήσει όμως τη μικρή του ιδιαιτερότητα, κρατώντας την ταυτότητα της εταιρείας με… ότι σημαίνει αυτό!

Το πιθανότερο είναι η νέα γενιά Juke να βασίζεται στην πλατφόρμα τύπου V της Renault-Nissan-Mitsubishi, το οποίο θα μοιράζεται και με το επερχόμενο Clio και το σημερινό Micra. Από πλευράς κινητήρων, ενδέχεται να εφοδιάζεται για πρώτη φορά με τον 900άρη turbo κινητήρα, ενώ θα κρατήσει τον γνώριμο 1.2 turbo βενζινοκινητήρα και τον 1.5 turbodiesel. Τέλος, τα δύο τελευταία μοτέρ θα πληρούν τις νέες αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...