Το Milan Red των 1.325 ίππων

To… #tinaftore της Αυστρίας

  • -
  • -

Το Milan Red είχε αποκαλυφθεί πρόσφατα, ενώ νέες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν αυτές τις μέρες που δείχνουν το hypercar στο κέντρο της Βιέννης και συγκεκριμένα στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Μόλις 99 μονάδες θα κατασκευαστούν. Φέρει ανθρακονημάτινη κατασκευή και “έξυπνες” ρυθμιζόμενες αναρτήσεις. Δυστυχώς δεν έχουμε καμία εικόνα ακόμα από το εσωτερικό του, αλλά σύμφωνα με την εταιρεία είναι “εκθαμβωτικό”, όπως και το εξωτερικό άλλωστε. Γιατί να μην τους πιστέψουμε; Χωρίς μεγάλη σκέψη είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται να ανταγωνιστεί τα γνωστά “θηρία” του χώρου, όπως είναι η Bugatti Chiron και την Koenigsegg Agera RS.

Κάτω από το καπό φωλιάζουν τέσσερα turbo, που υπερτροφοδοτούν τον 6.2 V8 κινητήρα με αποτέλεσμα η απόδοσή του να αγγίζει τα 1.325 άλογα και 1.400 Nm ροπής. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και η κίνηση προέρχεται από τον πίσω άξονα. Η επιτάχυνση 0-100 km/h είναι μόλις 2,47 sec (σχεδόν όσο τη Chiron), ενώ τα 200 km/h έρχονται από στάση σε 5,46 sec. Η τελική ταχύτητα του μοντέλου, σύμφωνα με το εργοστάσιο, ξεπερνάει κατά πολύ τα 400 km/h.

H Milan Automotive ανακοίνωσε και την τιμή του hypercar, το οποίο θα λανσαριστεί τους ερχόμενου μήνες. Για την αγορά της Ευρώπης, το Milan Red αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...