To Suzuki Vitara ανανεώθηκε (vid)

Το compact SUV θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το προσεχές φθινόπωρο

  • -
  • -

Λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της νέας γενιάς του Jimny, η Suzuki κάνει γνωστό ότι έχει έτοιμη την ανανεωμένη έκδοση του Vitara. Το δημοφιλές SUV δέχτηκε ένα εκτεταμένο σχεδιαστικό φρεσκάρισμα και παράλληλα εφοδιάζεται με βελτιωμένους κινητήρες καθώς και με τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Οι αισθητικές αλλαγές περιλαμβάνουν νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες και νέα πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, όπως επίσης και διαφορετικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό η Suzuki μας αποκαλύπτει το νέο πίνακα οργάνων, με έγχρωμη οθόνη ανάμεσα στο στροφόμετρο και το ταχύμετρο, στην οποία απεικονίζονται αρκετές πληροφορίες.


Οι κινητήρες 1.0 και 1.4 Boosterjet (111 και 140 ίππων) έχουν αναβαθμιστεί ώστε να ανταποκρίνονται στο αυστηρότερο πρωτόκολλο μετρήσεων κατανάλωσης και ρύπων WLTP. Ορισμένες εκδόσεις συνδυάζονται με την τετρακίνηση ALLGRIP της Suzuki. Η ομπρέλα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού περιλαμβάνει αυτόνομη πέδηση, ειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας και διόρθωση της πορείας του αυτοκινήτου, αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας, ειδοποίηση για κάθετα διερχόμενα οχήματα κατά την οπισθοπορεία κ.α.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...