Αποκάλυψη για τη νέα A-Class Sedan

Το νέο μοντέλο της Mercedes-Benz κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι του Πεκίνου

  • -
  • -

Σχεδόν ταυτόχρονα με το λανσάρισμα της νέας A-Class hatch στην ευρωπαϊκή αγορά, η Mercedes-Benz παρουσιάζει στον κόσμο τη sedan εκδοχή της. Η αποκάλυψη έγινε στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου, επιλογή φυσιολογική καθώς η A-Class L Sedan προορίζεται για την Κίνα και θα κατασκευάζεται εκεί.

Το τετράθυρο αμάξωμα φθάνει σε μήκος τα 4,61 μέτρα, ενώ το μεταξόνιο είναι κατά 6 cm μακρύτερο από αυτό του hatch μοντέλου (2,789 μ. έναντι 2,729 μ). Έτσι η Mercedes-Benz στοχεύει στους Κινέζους επιχειρηματίες που θέλουν ένα πολυτελές αυτοκίνητο με μεγάλους χώρους για τους πίσω επιβάτες, με εξωτερικές όμως διαστάσεις μικρότερες από αυτές ενός συμβατικού executive car.

ΟΔΗΓΗΣΑΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MERCEDES-BENZ A-CLASS ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ

Ο χώρος αποσκευών της A-Class L Sedan έχει όγκο 420 lt, ενώ κινητήρας της είναι ο νέος τετρακύλινδρος 1.33 βενζίνης (έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τον όμιλο Renault-Nissan), σε εκδόσεις ισχύος 136 και 163 ίππων. Αργότερα θα προστεθεί και 2λιτρο σύνολο 190 PS.

Το λανσάρισμα της A-Class L Sedan στην Κίνα θα γίνει το δεύτερο μισό του 2018, περίοδο κατά την οποία θα αρχίσει να κυκλοφορεί και η ευρωπαϊκή έκδοση, που λογικά θα διατηρήσει το όνομα CLA. Η παρουσίασή της ενώπιον του κοινού αναμένεται τον προσεχή Οκτώβριο, στο σαλόνι του Παρισιού.

ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗ ΝΕΑ CLS ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MERCEDES ME ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...