Δες το εσωτερικό της νέας 6,5 μέτρων Mercedes-Benz

Θα μπορούσες να το έχεις και σαν σπίτι σου

  • -
  • -

H Mercedes-Benz S650 Pullman Maybach ανανεώθηκε, αλλά δεν είναι ένα αυτοκίνητο για τον καθένα. Αν πάλι είσαι βασιλιάς, πρίγκιπας ή κάποιος που δεν ξέρει που να ξοδέψει τα αμέτρητα χρήματά του τότε…. συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο και ίσως σε ενδιαφέρει!

Μόνο για σένα λοιπόν που συνεχίζεις, η Mercedes-Benz S650 Pullman Maybach είναι 6,5 μέτρα και αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας. Πατάει επάνω σε 20άρες ζάντες αλουμινίου που έρχονται σε νέα χρώματα, αλλά το εσωτερικό είναι αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αν και τα λόγια είναι πολύ φτωχά σε αυτές τις περιπτώσεις, οι φωτογραφίες δείχνουν μια πολυτελέστατη καμπίνα που μπορεί μάλιστα το ηχοσύστημα να χωριστεί σε δύο μέρη. Οι επιβάτες μπορούν μέσα από μια οθόνη να παρακολουθήσουν τι συμβαίνει στον «έξω κόσμο». Επίσης, οι χώροι είναι τεράστιοι και τα καθίσματα μπορούν να ρυθμιστούν έτσι ώστε οι επιβάτες να είναι αντικριστά, όπως είναι το καθιστικό σας στο σπίτι σας.

Κάτω από το καπό δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Ένας 6λιτρος bi-turbo V12 κινητήρας αποδίδει 630 ίππους και 1.000 Nm ροπής. Τέλος, άξιο αναφοράς είναι, η μέση κατανάλωση που ανακοινώνει η εταιρεία: 14,6 l/100 km και 330 g/km CO2.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...