Νέο μικρό crossover από την Ford

Το Ka+ Active είναι το πιο προσιτό όχημα ελεύθερου χρόνου στη γκάμα της μάρκας

  • -
  • -

Μετά το Fiesta, ένα ακόμη mainstream μοντέλο της Ford κυκλοφορεί σε έκδοση Active, με off road εμφάνιση και δυνατότητες. Το Ka+ Active είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη με αρκετές επιλογές κινητήρων και ανταγωνιστικές τιμές.

Το Ka+ μετρά περισσότερες από 61.000 πωλήσεις από τέλη του 2016, όταν λανσαρίστηκε. Πλέον τόσο με την πετρελαιοκίνητη έκδοσή του όσο και με την παρουσία του Ka+ Active, η Ford εκτιμά ότι θα γίνει ελκυστικό σε ένα μεγαλύτερο κομμάτι του καταναλωτικού κοινού. Δεν εφοδιάζεται βέβαια με τετρακίνηση, όμως το Ka+ Active προσφέρει δυνατότητες κίνησης και μακριά από την άσφαλτο, χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 23 mm και τα πλαστικά προστατευτικά στο αμάξωμα.

Λεπτομέρειες και στο εσωτερικό, όπως οι αλουμινένιες πλάκες στα μαρσπιέ που γράφουν το όνομα της έκδοσης, το αποκλειστικό δερμάτινο τιμόνι με τους διακόπτες του cruise control και οι επενδύσεις στα καθίσματα με καφέ λωρίδες, διαχωρίζουν την έκδοση Active από τις απλές.

ΠΗΡΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE; ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 SAMSUNG TABLETS

Τα Ka+ και Ka+ Active εφοδιάζονται με ενδιαφέρουσα γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel, από τον 3κύλινδρο 1.2 Ti-VCT (με 70 ή 85 ίππους), έως τον 1.5 TDCi, απόδοσης 95 PS (συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων). Ο εξοπλισμός συνδεσιμότητας, άνεσης και ασφάλειας περιλαμβάνει το σύστημα πολυμέσων SYNC 3 με οθόνη 6,5 ιντσών (συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto), θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, Hill Start Assist κ.α.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...