Η πρώτη φωτογραφία του Megane R.S.

Μια εικόνα χωρίς καμουφλάζ του γρήγορου Renault κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο

  • -
  • -

Μετά από την παρουσίαση που έγινε από τον οδηγό της Formula1 Niko Hulkenberg στο Grand Prix του Μονακό, το Megane R.S. βρίσκεται προ των πυλών. Εκεί όμως η Renault Sport δεν αποκάλυψε τις γραμμές του αυτοκινήτου, αφού καμουφλάζ κάλυπτε τις… λαμαρίνες του.

Τώρα όμως μια φωτογραφία μέσω διαρροής κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και αποκαλύπτει από το πίσω μέρος πως ακριβώς θα είναι το νέο Megane R.S. Απαγωγές αέρα στα φτερά πίσω από τους εμπρός τροχούς και στον πίσω προφυλακτήρα, μια μικρή αεροτομή στην πέμπτη πόρτα, κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση και τεράστιοι τροχοί σε ασημί και μαύρο χρώμα, σαν αυτούς που φόραγε το πρωτότυπο.

Το νέο Megane R.S. θα διατίθεται μόνο με πέντε πόρτες αφού οι Γάλλοι διαπίστωσαν ότι οι 3θυρες εκδόσεις του μοντέλου της προηγούμενης γενιάς δεν είχαν την αναμενόμενη εμπορική επιτυχία. Επίσης, το νέο γρήγορο γαλλικό μοντέλο αναμένεται να φορά τον τούρμπο κινητήρα της νέας Alpine με χωρητικότητα 1,8 λίτρων και απόδοση που θα αγγίζει τους 300 ίππους.

Η μετάδοση θα περνάει στους εμπρός τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων με έξι σχέσεις ή ενός αυτόματου διπλού συμπλέκτη EDC. Εξελιγμένο θα είναι και το σύστημα τετραδιεύθυνσης που αναλαμβάνει να στρίψει τους πίσω τροχούς για μεγαλύτερη ακρίβεια στις υψηλές ταχύτητες και περισσότερη ευελιξία στις χαμηλές, ενώ ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης σε συνδυασμό με τη σπορ ανάρτηση θα φροντίζει να βάζει τη δύναμη κάτω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...