Το νέο Megane RS στο Grand Prix του Μονακό!

Ο οδηγός της Renault στη Formula 1, Nico Hulkenberg, δοκίμασε τις δυνατότητες του καυτού hatch

  • -
  • -

Γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 40 ετών από την πρώτη της παρουσία στη Formula 1, η Renault ετοίμασε μία σειρά από εκδηλώσεις στους δρόμους του Μόντε Κάρλο, όπου την Κυριακή θα διεξαχθεί το έκτο Grand Prix της σεζόν.

Ανάμεσα στα όσα ετοίμασαν οι Γάλλοι ήταν και η πρώτη εμφάνιση ενώπιον του κοινού του νέου Megane RS. Το καυτό hatch φορούσε ειδικό καμουφλάζ σε κίτρινο-μαύρο, στα χρώματα δηλαδή της Renault F1. Πίσω από το τιμόνι του βρέθηκε ο οδηγός της γαλλικής ομάδας στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Nico Hulkenberg.

Ο 30χρονος Γερμανός πραγματοποίησε λίγους γύρους στην πίστα, χαρίζοντας σε όσους βρίσκονταν στις κερκίδες μία πρώτη γεύση από όσα μπορεί να καταφέρει το νέο Megane RS. Θα κυκλοφορήσει σε έκδοση τόσο με μηχανικό κιβώτιο όσο και με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη ESC. Η Renault δεν έχει αποκαλύψει τον κινητήρα, το πιθανότερο όμως είναι ότι πρόκειται για τον 1.8 turbo της νέας Alpine, με ισχύ που θα αγγίζει ή και θα ξεπερνά τους 300 ίππους.

Στην τελική του μορφή το Megane RS θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης και οι πωλήσεις του θα αρχίσουν το πρώτο τρίμηνο του 2018.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...