Tamo Racemo με 1.2 turbo (video)

Ένα σπορ διθέσιο μοντέλο από την Ινδία

  • -
  • -

H Tamo, θυγατρική της Tata Motors, παρουσίασε το Racemo στην 87η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, το οποίο είναι ένα διθέσιο σπορ coupe αυτοκίνητο και παντρεύει το ινδικό… κεφάλαιο με το ιταλικό design. Εκτός από την εντυπωσιακή του εμφάνιση και τις μικρές διαστάσεις, το Racemo εξοπλίζεται με προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας, που βοηθούν τον οδηγό κατά τη συμβίωσή του μαζί του.

Επίσης, το σπορ μοντέλο πρωταγωνιστεί στο παιχνίδι της Microsoft, Forza Horizon 3, στην έκδοση Racemo+ (αγωνιστική έκδοση). Αυτό ίσως αποτελεί και μεγάλη επιτυχία, μιας και πρώτη φορά βλέπουμε μοντέλο από την Ινδία να παίζει σε παιχνίδι κονσόλας.

Η σχεδίασή του έγινε στο Tata Motors Design Studio της Ιταλίας και η πλατφόρμα MMS (MoFlex Multi-Material Sandwich) χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε επιβατικό αυτοκίνητο. Μηχανολογικά, το Racemo εφοδιάζεται με έναν 3κύλινδρο 1.2 turbo των 190 ίππων και 210 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με ένα 6άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και η διαδικασία 0-96 km/h έρχεται σε λιγότερο από 6 sec. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...