Έτοιμη και η ανοιχτή Ford Mustang

Την ανανεωμένη εκδοχή της Mustang Convertible παρουσίασε η Ford

  • -
  • -

Η νέα ανοιχτή Mustang υιοθετεί τα ίδια στιλιστικά στοιχεία που διακρίνουν και την κλειστή εκδοχή της που παρουσιάστηκε λίγες μέρες πριν. Χαμηλότερο καπό, νέα φωτιστικά σώματα, πιο φαρδιά μάσκα και νέοι προφυλακτήρες είναι οι αλλαγές που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση της Ford Mustang Convertible.

Στο εσωτερικό τις εντυπώσεις κλέβει ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 12 ιντσών, ο οποίος έκανε πρεμιέρα στην κλειστή Mustang. Παράλληλα ενισχύθηκε το οπλοστάσιο ασφάλειας με συστήματα όπως το Pre-Collision Assist για αποτροπή σύγκρουσης με αισθητήρες για αναγνώριση πεζών και το MyMode το οποίο αποθηκεύει τις ρυθμίσεις που έχετε επιλέξει και ανάλογα με τον τρόπο που οδηγείται.

Οι κινητήρες, 2.3 EcoBoost και V8 5,0 λίρων έχουν βελτιωθεί, χωρίς ωστόσο η Ford να μας δίνει σε αυτή τη φάση συγκεκριμένα στοιχεία. Επίσης διαθέσιμο είναι πλέον ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων, το οποίο διακρίνεται για την αμεσότητά του και την ταχύτητά του. Ένα νέο σύστημα εξαγωγής αναβαθμίζει την ηχητική του μεγάλου V8 ενώ η ρυθμιζόμενη ανάρτηση Magneride βελτιώνει ακόμα περισσότερο την οδηγική αίσθηση. Η νέα Ford Mustang Convertible θα είναι διαθέσιμη σε τρεις χρωματισμούς και 12 επιλογές τροχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Για τη νέα Ford Mustang Coupe


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...