Κινέζοι έκαναν το Jeep Wrangler 6x6

Μια ειδική κατασκευή του Wrangler με έξι τροχούς παρουσίαση μια κινέζικη εταιρεία

  • -
  • -

Η εταιρεία G. Patton με έδρα την Κίνα παρουσίασε μια 6x6 εκδοχή του Jeep Wrangler στην Chengdu Auto Show. Για τη δημιουργία του χρησιμοποιήθηκε μια μακριά έκδοση του γνωστού μας Wrangler όπου προστέθηκε ένας επιπλέον άξονας στα πρότυπα της Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του κινέζικου Τύπου, για τη δημιουργία του Tomahawk η G. Patton έκοψε το αμερικάνικο εκτός δρόμου μοντέλο πίσω από την τρίτη κολόνα προκειμένου να κάνει τη μετατροπή, ενώ κάτω από το καπό βρίσκεται ο V6 των 3,6 λίτρων ο οποίος με την προσθήκη τούρμπο αποδίδει αυξημένη ισχύ προκειμένου να αντισταθμίσει το αυξημένο βάρος.

Στοιχεία επιδόσεων δεν έδωσε ο κατασκευαστής, ωστόσο αναμένεται παρά την αύξηση του βάρους να κινείται στα ίδια επίπεδα με τη συμβατική έκδοση με τους τέσσερις τροχούς. Κατά τα λοιπά, η εξωτερική εμφάνιση παραπέμπει ευθέως σε Wrangler χωρίς σημαντικές αλλαγές, παρά μόνο στο εμπρός και πίσω μέρος με νέα μάσκα. Το Tomahawk πατά σε ζάντες 17 ιντσών και ελαστικά 35 ιντσών που βελτιώνουν τις εκτός δρόμου δυνατότητές του. Επιπλέον, για τα δύσκολα υπάρχει και ένα ηλεκτρικό βίντσι.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το G. Patton Tomahawk θα περάσει στην παραγωγή, αλλά ακόμα και αν γίνει αυτό θα αφορά μόνο την κινεζική.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...