Επίσημα σχέδια του νέου Skoda Kodiaq

Η Skoda προαναγγέλλει με τα πρώτα του επίσημα σχέδια το μεγάλο της SUV

  • -
  • -

Γνωρίζουμε πλέον επίσημα ότι η Skoda έχει στα πλάνα της να παρουσιάσει ένα μεγάλο 7θέσιο SUV. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχαμε μια εικόνα του μοντέλου, παρά το teaser που το έδειχνε σκεπασμένο με ένα σεντόνι με το σήμα της Skoda που επιβεβαίωνε τη δημιουργία του.

Το όνομά του θα είναι Kodiaq, εμπνευσμένο από τη μεγάλη αρκούδα που ζει στην Αλάσκα. Τα νεότερα σχετικά με το μοντέλο αφορούν τα επίσημα σχέδια που είδαν το φως της δημοσιότητας και μας δίνουν μια εικόνα σχετικά με τη σχεδίασή του. Υπεύθυνος σχεδίασης ο Jozef Kaban, ο οποίος προέρχεται από την Audi.

Το νέο Skoda Kodiaq αναμένεται να είναι τολμηρό για το μέγεθος και τη κατηγορίας του, με δυναμικές γραμμές, τη χαρακτηριστική μάσκα της τσεχικής φίρμας με φωτιστικά σώματα LED εμπρός και πίσω και αρκετές ακμές που θα δένουν αρμονικά με τις καμπύλες.

Πληροφορίες σχετικά με το εσωτερικό του 7θέσιου μοντέλου δεν υπάρχουν, αλλά αναμένεται να ακολουθεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας, ενώ θα διακρίνεται για την τεχνολογία του, με σύγχρονο σύστημα infotainment με μεγάλη οθόνη αφής. Η επίσημη παρουσίαση εμπρός σε κοινό αναμένεται να γίνει τον Οκτώβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...