Macan, Panamera και 918 Spyder σε τρεις εκθέσεις

Τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες από την Porsche

  • -
  • -

Τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες στις εκθέσεις αυτοκινήτου του Los Angeles, του Τόκιο και της Κίνας προγραμματίζει η Porsche μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σημαντικότερο γεγονός όλων είναι η παγκόσμια πρεμιέρα της Macan στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles που σηματοδοτεί την είσοδο της μάρκας στον μαγικό χώρο των SUV. Στη πόλη των Αγγέλων θα παρουσιαστούν επίσης η 911 Turbo Cabriolet και η 911 Turbo S Cabriolet. Τα ανοικτά μοντέλα της 911 Turbo προσφέρουν τον ίδιο συνδυασμό δυναμισμού, επιδόσεων και αποδοτικότητας με τα μοντέλα Coupé που αποκαλύφθηκαν πριν λίγους μήνες. Ο εξακύλινδρος των 3,8 λίτρων με διπλό υπερσυμπιεστή αποδίδει 520 ίππους στην ανοικτή 911 Turbo και 560 ίππους στο μοντέλο S, ενώ η τελική ταχύτητα των δύο αυτοκινήτων αγγίζει τα 318 km/h. Η μέση κατανάλωση και των δύο είναι κάτω από τα 10lt/km και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC) εκπέμποντας 231gr/km CO2.

 

Στην Άπω Ανατολή

Στο Τόκιο η Porsche θα παρουσιάσει το ταχύτερο, το ισχυρότερο και το πολυτελέστερο μοντέλο της σειράς Panamera. Ο λόγος για την Panamera Turbo S με απόδοση ισχύος 570 ίππων και τελική ταχύτητα 310km/h. Για πρώτη φορά, η Panamera Turbo S διατίθεται και σε έκδοση Executive, με μεταξόνιο το οποίο είναι μακρύτερο κατά 15 εκατοστά.

Η 918 Spyder πραγματοποιεί το ντεμπούτο της ταυτόχρονα στην Κίνα και στις ΗΠΑ. Η 918 αποτελεί τη συνέχεια του παραδοσιακού DNA της Porsche, με μια πρωτοποριακή φιλοσοφία σπορ αυτοκινήτου. Σχεδιασμένη από την αρχή ως υβριδικό μοντέλο υψηλών επιδόσεων, η 918 Spyder έχει να επιδείξει έναν άνευ προηγουμένου συνδυασμό επιδόσεων με 887 ίππους και κυριολεκτικά αθόρυβης κίνησης που χαρακτηρίζει ένα ηλεκτροκίνητο όχημα. H 918 Spyder είναι σε θέση να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 2,6 δευτερόλεπτα, ενώ προσφέρει μέση τυπική κατανάλωση καυσίμου από 3,0 έως 3,1 lt/100km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...