Το Astra OPC Cup στoν 24ωρο του Nurburgring

Με επτά ομάδες γιορτάζεται η επάνοδος στους αγώνες

  • -
  • -

Το σύνθημα είναι απλό: «Opel is back» και σηματοδοτεί την επιστροφή της Opel στα ράλι και τις πίστες. Στον 41ο 24ωρο αγώνα αντοχής στην πίστα του Nurburgring, η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει τα αγωνιστικά της χρώματα ενώπιων περίπου 200.000 θεατών που αναμένονται να γεμίσουν τα λόφους και τις κερκίδες γύρω από την «πράσινη κόλαση».Στον αγώνα θα πάρουν μέρος δώδεκα αυτοκίνητα Opel ιδιωτικών συμμετοχών μεταξύ των οποίων το νέο αγωνιστικό Astra OPC Cup και το θρυλικό Manta που πλέον θεωρείται σύμβολο cult.

Στο διώροφο κέντρο φιλοξενίας πάνω από το σικέιν NGK, θα συγκεντρωθούν οι Διανομείς της Opel, οι συνεργάτες, εργαζόμενοι και πλήθος προσκεκλημένων, προκειμένου να γιορτάσουν την επάνοδο στις αγωνιστικές πίστες.

Η Opel έχει αμέτρητες νίκες σε ερασιτεχνικούς αγώνες αυτοκινήτων τουρισμού στην αγωνιστική της έδρα, το Nürburgring Nordschleife. Σε επαγγελματικούς αγώνες, το Calibra V6 με οδηγό τον Manuel Reuter από το 1993 έγινε σύμβολο για τους οπαδούς, πρώτα στο DTM (German Touring Masters) και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα ITC με κατάκτηση τίτλου το 1996. Άλλα σημαντικά γεγονότα: Πρωτάθλημα Κατασκευαστών το 1998 στο STW (που διαδέχτηκε το DTM/ITC) με το Vectra και νικητής γενικής κατάταξης στον 24Η αγώνα του Nürburgring το 2003 με ένα Astra V8 coupé.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...