Έκτακτο: Ξανά στο νοσοκομείο ο ανιψιός του Σουμάχερ – Τι συνέβη; [video]

Ένα τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα DTM στην πίστα του Χόκενχαϊμ έστειλε τον Ντέιβιντ Σουμάχερ στο νοσοκομείο.

  • -
  • -

Η οικογένεια Σουμάχερ είναι γνωστή για το… αγωνιστικό DNA της. Ο Ντέιβιντ Σουμάχερ δεν ξεφεύγει από την παράδοση και τρέχει σε αγώνες DTM, ωστόσο το περασμένο Σάββατο 8 Οκτωβρίου, είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην πίστα του Χόκενχαϊμ. Ο αγώνας σταμάτησε για αρκετά λεπτά, όταν στον έκτο γύρο σημειώθηκε… καραμπόλα στη στροφή 8. Συντρίμμια κάλυψαν την άσφαλτο, μικρές εστίες φωτιάς εκδηλώθηκαν στιγμιαία και τα ιατρικά αυτοκίνητα αμέσως ανέλαβαν δράση για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Όλοι οι οδηγοί των αγωνιστικών συγκρούστηκαν μεταφέρθηκαν αμέσως στο ιατρικό κέντρο της πίστας και στη συνέχεια, έφυγαν για το νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις. Κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ούτε ο Ντέιβιντ Σουμάχερ έδειξε κάτι το ανησυχητικό, οπότε πήραν όλοι εξιτήριο. Λίγες ημέρες μετά όμως, ο πόνος στην πλάτη του Σουμάχερ δεν έφευγε και έγιναν συμπληρωματικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν έναν ραγισμένο σπόνδυλο.

Για πόσο καιρό δεν θα αγωνίζεται ο Σουμάχερ;

Η κατάστασή του είναι σταθερή και σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται σοβαρή, όμως θα χρειαστεί προσοχή για να ξεπεράσει το πρόβλημα από τη σύγκρουση στο Χόκενχαϊμ. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Ντέιβιντ Σουμάχερ δεν θα χρειαστεί να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση. Ο Ραλφ Σουμάχερ, αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ και πατέρας του Ντέιβιντ Σουμάχερ, επιβεβαίωσε ότι ο γιος του έχει ραγισμένο σπόνδυλο στην πλάτη, κάτι το οποίο αποκαλύφθηκε ύστερα από μαγνητική τομογραφία στο νοσοκομείο του Σάλτσμπουργκ.

Δείτε ακόμη: Πόσα εκατομμύρια χρειάζονται για να τρέξεις στη Formula 1;

Όπως ο ίδιος αναφέρει, ο 20χρονος Ντέιβιντ θα πρέπει να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες, όπως συστήνουν οι γιατροί που τον έχουν αναλάβει. Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την καραμπόλα στο Χόκενχαϊμ περίπου στα 2 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...