Ford Ranger: Pick-Up της χρονιάς 2013

Δεύτερο το Isuzu D-MAX, τρίτο το VW Amarok

  • -
  • -

Η Ford σαρώνει τα βραβεία στα επαγγελματικά. Μετά το International Van of theYear 2013’ που κέρδισε το νέο Transit Custom, ήρθε η σειρά του νέου Ranger για να διακριθεί στη δική του κατηγορία με το βραβείο International Pick-Up Award 2013’ (Διεθνές Pick-Up για το 2013) - θυμίζουμε πως η Ford έχει κερδίσει και στα βραβεία ‘International Engine of the Year’ με τον 1.000άρη EcoBoost. Το νέο Ranger αναδείχτηκε νικητής μετά από εκτενή οδήγηση στην πίστα δοκιμών του Millbrook στο Bedfordshire (Αγγλία) , όπου συγκέντρωσε 47 βαθμούς – περισσότερους από όσους συγκέντρωσαν μαζί το δεύτερο Isuzu D-Max και το τρίτο Volkswagen Amarok. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής εκθείασαν στο Ranger τις επιδόσεις του εντός & εκτός δρόμου, την ισχυρή γκάμα κινητήρων, το ωφέλιμο φορτίο, την ικανότητα ρυμούλκησης και την ασφάλεια.

Το νέο Range, το οποίο πωλείται σε όλες τις σημαντικές Ευρωπαϊκές αγορές και ξεκίνησε πρόσφατα να πωλείται και στην Ελλάδα, διατίθεται σε τρεις εκδόσεις καμπίνας (Double, Rap και Regular), με δύο ισχυρούς και οικονομικούς πετρελαιοκινητήρες Duratorq TDCi και δύο συστήματα μετάδοσης 4x2 και 4x4 (περισσότερα εδώ). Διαθέτει μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο και κορυφαία ικανότητα ρυμούλκησης σε συνδυασμό με πληθώρα χαρακτηριστικών άνεσης και συστημάτων υποστήριξης του οδηγού. Είναι μάλιστα το πρώτο όχημα της κατηγορίας pick-up που βαθμολογήθηκε με 5 αστέρια στο Euro NCAP

Η Ford παρουσίασε πρόσφατα το πλάνο όλων των νέων και μελλοντικών επαγγελματικών της οχημάτων, ανάμεσά τους τα νέα Transit και Transit Connect.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...