Ford Transit Custom: International Van of the Year

Ανακηρύχτηκε στην Έκθεση Επαγγελματικού στο Αννόβερο

  • -
  • -

Το νέο Ford Transit Custom ανακηρύχθηκε «International Van of the Year 2013» στην Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου (IAA) που γίνεται κάθε χρόνο στο Αννόβερο. Είναι το τέταρτο Transit που κερδίζει το βραβείο, ακολουθώντας τα βήματα των Transit (2001), Transit Connect (2003) και Transit (2007) στην 22-ετή ιστορία του θεσμού.

Το Transit Custom συγκέντρωσε 117 βαθμούς με άριστα το 133, από μία επιτροπή 24 δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου, περισσότερους από όσους έλαβαν μαζί το δεύτερο στην κατάταξη Dacia Dokker και το τρίτο Mercedes-Benz Citan.


Το Transit Custom διακρίθηκε για την ικανότητα μεταφοράς φορτίου, με αρκετά καινοτόμα χαρακτηριστικά στο χώρο φόρτωσης όπως άνοιγμα στο διαχωριστικό για τη μεταφορά μεγάλων φορτίων και ενσωματωμένη σχάρα οροφής που αναδιπλώνεται όταν δεν χρησιμοποιείται. Ο οδηγός ωφελείται επίσης από τις τελευταίες τεχνολογίες όπως τα συστήματα Lane Keeping Aid και Ford SYNC. Τέλος ο βελτιωμένος 2.2 Duratorq TDCi diesel που διατίθεται με Auto-Start-Stop προσφέρει κορυφαία κατανάλωση και εκπομπές ρύπων από 174 gr/km, ενώ το κόστος χρήσης μειώνεται περισσότερο χάρη στα μεγαλύτερα διαστήματα συντήρησης στην κατηγορία, δηλαδή κάθε δύο χρόνια ή 50.000 km.

Περισσότερα για το Transit Custom στο άρθρο της οδηγικής παρουσίασης με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...