Παρασημοφόρηση για τον Ι. Συγγελίδη

Το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής απονεμήθηκε στον Έλληνα επιχειρηματία

  • -
  • -

Σε μια σεμνή τελετή, στην οποία παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Mακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος, τέως και νυν υπουργοί και δήμαρχοι, καθώς και καταξιωμένες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο, ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Ιωάννης Συγγελίδης τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας με το παράσημο της Λεγεώνας της τιμής, για την συνεισφορά του στην ανάπτυξη ελληνογαλλικών σχέσεων στον χώρο των επιχειρήσεων. Η απονομή έγινε από τον Γάλλο Πρέσβη, κ.Ζαν Λουπ Κουν-Ντελφόρζ στη Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα, στις 26 Ιουνίου 2012. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τον ίδιο έχουν επίσης παρασημοφορηθεί ο πατέρας του, Γεώργιος Συγγελίδης το 1981 και αδελφός του, Πολυχρόνης Συγγελίδης το 2007, γεγονός που αποδεικνύει την εξαίρετη ποιότητα των πολύχρονων σχέσεων του Ελληνικού επιχειρηματικού ομίλου με την Γαλλία.
«Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδίας την αυτού εξοχότητα τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, για την μεγάλη τιμή που μου έκανε να μου απονείμει  το παράσημο της Λεγεώνας της τιμής της Γαλλικής Δημοκρατίας. Η απόφαση της γαλλικής Δημοκρατίας να παρασημοφορήσει έναν Έλληνα επιχειρηματία, είναι απόδειξη του ότι οι αρχές της εμπιστοσύνης, της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των λαών της Γαλλίας και Ελλάδας τους οποίους συνέδεσαν και συνδέουν κοινοί Αγώνες υπέρ της ελευθερίας και της προόδου, εξακολουθούν να ισχύουν», δήλωσε ο κ. Γ. Συγγελίδης.

Ο Ιωάννης Συγγελίδης είναι Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Ομίλου Συγγελίδη. Ανάμεσα στις εταιρείες του ομίλου είναι οι αντιπροσωπείες των Citroen, Jeep και Lancia.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...