Toyota 30 ετών πωλείται για 150.000 ευρώ! Τι ξεχωριστό έχει;

Το συγκεκριμένο Toyota, κατασκευής 1995 έχει διανύσει μόλις 16.000 km. Πρόκειται για ένα γνήσιο sport car και η τιμή του ως μεταχειρισμένο ξεπερνά τα 150.000 ευρώ.

  • -
  • -

Πρόκειται για ένα από τα πιο ξεχωριστά αυτοκίνητα στην ιστορία της Toyota. Τη δεκαετία του 1990, οπότε και λανσαρίστηκε στην αγορά, έκανε αίσθηση με την εμφάνιση, την εκπληκτική ισχύ του κινητήρα και την απολαυστική συμπεριφορά στον δρόμο.

supra

Το Toyota Supra MkIV δικαίως χαρακτηρίζεται συλλεκτικό, ειδικά το συγκεκριμένο, καθώς φέρει όλες τις εργοστασιακές προδιαγραφές. Σε αντίθεση με τα περισσότερα Supra της εποχής, αυτό το μαύρο ιαπωνικό sport car δεν έχει δεχθεί ουδεμία τροποποίηση, γεγονός που αυξάνει κατακόρυφα την αξία του.

supra

Ένα ακόμη στοιχείο που το κάνει τόσο ελκυστικό, είναι ο συνδυασμός του εξακύλινδρου τρίλιτρου κινητήρα των 324 PS με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, όπως και το ότι έχει διανύσει μόλις 9.981 μίλια, δηλαδή λίγο πάνω από 16.000 km.

Πόσο πωλείται το Toyota Supra του 1995

Παρά τα χρονάκια του (29 στο σύνολο), το μαύρο Supra πωλείται από το Cars & Bids έναντι του ποσού των 160.000 δολαρίων (150.640 ευρώ). Βέβαια, δεν αποκλείεται το κόστος πώλησης να ανέβει ακόμη παραπάνω, αφού το αυτοκίνητο έχει βγει σε δημοπρασία.

supra

Οι δύο προηγούμενοι ιδιοκτήτες το διατήρησαν σε εξαιρετική κατάσταση, με το εσωτερικό του να δείχνει κυριολεκτικά σαν καινούριο. Ο εξοπλισμός του είναι πλουσιότατος, περιλαμβάνοντας από δερμάτινη ταπετσαρία, έως ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα μπροστινά καθίσματα, αυτόματο κλιματισμό, cruise control, ζάντες 17 ιντσών, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Torsen, αφαιρούμενη οροφή Targa και ράδιο/cd player.

supra

Δείτε ακόμη: Ποιο Toyota καταργείται για πάντα από την Ευρώπη;

Όπως αναφέρεται στην αγγελία, έχει κάποια μικρά σημάδια στο αμάξωμα, ο εμπρός προφυλακτήρας έχει βαφτεί και στην ανάρτηση εμφανίζεται σκουριά, λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που βρισκόταν ακινητοποιημένο. Τέλος, θέλουν αλλαγή και τα ελαστικά, αφού είναι του 2015.

supra

Φυσικά, το Toyota Supra turbo έχει κανονικά βιβλίο service και όλα τα απαραίτητα έγγραφα γνησιότητας.

supra

supra

supra

πηγή: carsandbids.com

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...