Ποιο υβριδικό SUV που ήρθε Ελλάδα καίει 1 lt/100km και δίνει δωρεάν ίντερνετ για 4 χρόνια;

Μόλις κατέφθασε στη χώρα μας και εκτός από ένα εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο plug-in hybrid οικογενειακό SUV, γίνεται και η προσωπική σου πηγή ίντερνετ.

  • -
  • -

Τα αυτοκίνητα έχουν εξελιχθεί ώστε να είναι πλέον κάτι πολύ περισσότερο από απλά μεταφορικά μέσα. Μας συνοδεύουν στην καθημερινότητα μας και, στόχος τους, είναι να την κάνουν όσο πιο εύκολη και ευχάριστη γίνεται. Με αυτό το σκεπτικό, η νεοφερμένη Lynk & Co, φέρνει μαζί με το νέο της plug-in υβριδικό SUV και μία παροχή που θα εκτιμήσουν άπαντες.

1

Το κινεζικής καταγωγής Lynk & Co 01, μεταξύ των στάνταρ στοιχείων εξοπλισμού, περιλαμβάνει κι ένα πακέτο που χαρίζει δωρεάν ίντερνετ για 4 ολόκληρα χρόνια. Αυτό σημαίνει πως ο οδηγός και οι επιβάτες, θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο κάθε φορά που κινούνται με το 01. Φυσικά, το αυτοκίνητο μπορεί να λειτουργήσει και ως hotspot για τα κινητά και τις ηλεκτρονικές συσκευές τους. Αυτή η προσθήκη στον εξοπλισμό αποτελεί μέρος της νοοτροπίας της μάρκας, που θέλει όλοι να είναι πάντοτε «συνδεδεμένοι», στοιχείο που υπάρχει ακόμη και στο όνομα της (Co = Connected).

Η υπηρεσία ίντερνετ θα είναι διαθέσιμη για 4 χρόνια από την αγορά του αυτοκινήτου εντελώς δωρεάν, ενώ στη συνέχεια αν θέλετε να συνεχίσετε θα πρέπει να πληρώσετε το σχετικό κόστος. 

2

Το Lynk & Co 01 θυμίζουμε ότι αποτελεί μέλος της C-SUV κατηγορίας. Αποτελείται από plug-in hybrid σύνολο με συνδυαστική ισχύ 261 ίππων, το οποίο χρησιμοποιεί ένα τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων (180 PS με 265 Nm), ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μια μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 17,6 kWh, η οποία δύναται να προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία στο όχημα έως 75 km. Η δε ισχύς μεταφέρεται στους τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων. Σε ό,τι αφορά την επιτάχυνση του οχήματος, τα πρώτα 0-100 km/h από στάση έρχονται σε χρόνο 8’’, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 210 km/h.

Δείτε ακόμη: Δες εδώ όλες τις κινεζικές μάρκες αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το νέο κινεζικό μοντέλο, πατήστε εδώ.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...