Το κορυφαίο Range Rover δεν είναι αυτοκίνητο

Το πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα δίνει στους λάτρεις της μάρκας την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας, αισθητικής και φιλοξενίας.

  • -
  • -

Πες Range Rover χωρίς να πεις Range Rover… Ζήσε την απόλυτη εμπειρία Range Rover χωρίς καν να μπεις στο αυτοκίνητο. Μια modern luxury εμπειρία σε ένα περιβάλλον αξεπέραστης αισθητικής και ουσιαστικής ποιότητας που αναδεικνύεται μέσα από την προσωποποιημένη φιλοξενία και την εκλεπτυσμένη αισθητική. Ένας χώρος συνάντησης για τους λάτρεις της μάρκας. Όχι μόνο ως φυσικό σημείο, αλλά κυρίως ως τρόπος έκφρασης μια διαφορετικής κουλτούρας μέσα από δραστηριότητες που συνδυάζουν αρμονικά και με σπάνιο τρόπο το λεπτό γούστο, την επιστήμη, την τεχνολογία και την τέχνη.

range

Αυτό είναι το Range Rover House. Ένα ισχυρό statement για όλα όσα πρεσβεύει η μάρκα δοσμένο μέσα από την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση, τη μόδα, τη μαγειρική, την υψηλή ωρολογοποιία. Μέσα από την ιεροτελεστία του χειροποίητου που δίνει ψυχή στα πολύτιμα υλικά, είτε πρόκειται για πολύτιμους λίθους, είτε για ένα γεύμα με υπογραφή τριών αστεριών Michelin.   

range

Το πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα άνοιξε τις πύλες του την Πέμπτη 18 Απριλίου, σε μια όαση χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα, στο ξενοδοχείο One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα. Οι υψηλοί προσκεκλημμένοι απόλαυσαν την πολυτέλεια στον ύψιστο βαθμό. Και μέσα από τα τρία διαφορετικά masterclasses υψηλής ωρολογοποιίας, fine jewelry και γευσιγνωσίας σαμπάνιας, βίωσαν την εμπειρία εξερεύνησης μιας υπερπολύτιμης διάστασης του χρόνου, ενός πρωτόγνωρου φάσματος της γεύσης, μιας συναρπαστικής έκφρασης της αισθητικής.

range

To Fine Watches Masterclass ξεδίπλωσε τα μυστικά της υψηλής ωρολογοποιίας Vacheron Constantin και IWC, δύο εμβληματικών brands τα οποία εκπροσωπούνται στην Ελλάδα από τον οίκο Imanoglou.

range

To Champagne Masterclass, μια προσεκτικά σχεδιασμένη food pairing εμπειρία, αποκάλυψε το εύρος του γευστικού φάσματος που προσφέρει η κορυφαία σαμπάνια Dom Perignon ανάλογα με το πιάτο που συνοδεύει. Τέλος, στο Fine Jewelry Masterclass, οι καλεσμένοι μυήθηκαν στα μυστικά για τις τεχνικές επιλογής και κοπής πολύτιμων λίθων των οίκων Crivelli και Pomellato. Η ιεροτελεστία ολοκληρώθηκε με ένα four course dinner menu ειδικά σχεδιασμένο για το Range Rover House από τον βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin chef Paco Morales.

range

Δείτε ακόμη: Land Rover Defender - Τι σημαίνουν τα νούμερα 90, 110 και 130;

Τα αυτοκίνητα ήταν οι πρωταγωνιστές χωρίς να διεκδικούν την προσοχή των καλεσμένων. Αβίαστα, μαγικά, μπορούσες να διακρίνεις καθαρά το επιβλητικό Range Rover SV, το γοητευτικό Velar και το δυναμικό Range Rover Sport να κινούνται στο χώρο. Σαν μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας ένιωθες την αύρα της πολυτελούς καμπίνας, τη δύναμη από τον κινητήρα, την αίσθηση υπεροχής πίσω από το τιμόνι διασχίζοντας τις πιο κοσμικές λεωφόρους ή τις πιο απαιτητικές off-road διαδρομές με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της αθηναϊκής ριβιέρας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...