Citroen C3 Aircross: Το ολοκληρωμένο SUV σε τιμή που σοκάρει!

Το Citroen C3 Aircross συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλέον δημοφιλή SUV της αγοράς και σήμερα είναι πιο εύκολο από ποτέ, να το κάνεις δικό σου!

  • -
  • -

Τα SUV και crossover έχουν κερδίσει το ευρωπαϊκό και ελληνικό αγοραστικό κοινό, συνδυάζοντας μία σειρά από χαρακτηριστικά που ουσιαστικά τα καθιστούν ακαταμάχητα στην επιλογή νέου αυτοκινήτου. Η Citroen διαθέτει μία υπερπλήρη γκάμα μοντέλων αυτής της κατηγορίας και σήμερα η απόκτηση ενός SUV της γαλλικής μάρκας είναι πιο προσιτή από ποτέ! Το C3 Aircross, μία από τις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία των B-SUV, μπορεί να γίνει δικό σου με μόλις 18.800 €! Μία τιμή που σοκάρει και ουσιαστικά θέτει νέα στάνταρ στην αναλογία τιμής/αξίας. Βλέπετε, το γαλλικό compact SUV ξεχωρίζει προσφέροντας σημαντικά προτερήματα σε ένα άκρως ελκυστικό πακέτο! Και αυτοί είναι οι λόγοι που αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά. 

Στιλάτο και περιπετειώδες!

Ως δημιουργία της Citroen δεν θα μπορούσε να μην ξεχωρίζει για τη σχεδίαση του αμαξώματος. Η γαλλική φινέτσα και στιλ, με το εκφραστικό εμπρός μέρος, του επιτρέπουν να τραβάει τα βλέμματα στο δρόμο. Είναι νεανικό, τολμηρό και αναμφίβολα δυναμικό. Την ίδια ώρα, οι ράγες οροφής και τα προστατευτικά γύρω από το αμάξωμα έρχονται να προσθέσουν τις απαραίτητες crossover πινελιές, με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος που αγγίζει τα 178 mm, να μαρτυρά ότι πρόκειται για ένα ικανό SUV. Βλέπεις, το C3 Aircross έχει σημαντικές εκτός δρόμου ικανότητες και σου επιτρέπει να εξερευνήσεις με άνεση τη φύση. Μάλιστα, σε δύσκολες συνθήκες το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control θα φροντίσει να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Με πέντε προγράμματα οδήγησης (Standard, Sand, All-Road, Snow και ESP-Off), αλλά και το σύστημα Hill Descent είναι ικανό να ανταπεξέλθει στην πλειονότητα των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσεις εκτός δρόμου. 

H επιτομή της άνεσης και της ευρυχωρίας

Η άνεση είναι συνώνυμο της Citroen και το C3 Aircross εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την παράδοση της γαλλικής μάρκας. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία Advanced Comfort η καμπίνα των επιβατών είναι ποιοτική και μοντέρνα. Τη διαφορά όμως κάνουν τα καθίσματα με το ειδικό αφρώδες υλικό, τα οποία προσφέρουν μία απαράμιλλη αίσθηση άνεσης στους επιβάτες. Δεν είναι υπερβολή πως νιώθεις ότι κάθεσαι στην πολυθρόνα του σπιτιού σου! Προκαλούν μία αίσθηση που δεν συναντάς ακόμα και σε μοντέλα που κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ παραπάνω. Επιπλέον, το C3 Aircross επαναπροσδιορίζει την έννοια της ευρυχωρίας στην κατηγορία, προσφέροντας άφθονους χώρους για πέντε ενήλικες! Άσσος στο μανίκι του, είναι το κατά 150 mm πίσω συρόμενο κάθισμα που επιτρέπει τη διαμόρφωση του μεγάλου χώρου αποσκευών, του οποίου η χωρητικότητα μπορεί να φτάσει έως και τα 520 lt. Αν βέβαια αποφασίσετε να ρίξετε τις πλάτες των πίσω καθισμάτων, τότε θα αποκαλυφθεί ένας τεράστιος χώρος που φτάνει τα 1.289 lt! 

Πλήρης εξοπλισμός με το… «καλημέρα»!

Η τιμή του C3 Aircross σοκάρει ακόμα περισσότερο αν ρίξει κανείς μία ματιά στη λίστα του εξοπλισμού. Από τη βασική έκδοση YOU! απολαμβάνεις κορυφαία συστήματα άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Στη σχετική λίστα συναντάμε φώτα τεχνολογίας LED και προβολείς ομίχλης με λειτουργία Cornering Light, όπως και αυτόματη λειτουργία προβολέων. Το πακέτο ασφάλειας περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα, και συγκεκριμένα σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, έξυπνο σύστημα προσαρμογής ορίου ταχύτητας και σύστημα ειδοποίησης ξεκούρασης οδηγού, όπως και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, Brake Assist και Hill Assist! Επιπλέον, ο οδηγός απολαμβάνει ανέσεις όπως κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ηλεκτρικά αναδιπλούμενυςι καθρέφτες, δερμάτινο τιμόνι, αλλά και έγχρωμη οθόνη αφής σε διάσταση 7 ιντσών. Η τελευταία φιλοξενεί και το σύστημα πολυμέσων, το οποίο μέσω του Citroen Connect Play είναι συμβατό με smartphone με Android Auto και Apple CarPlay.

Αν όλα τα παραπάνω δεν είναι αρκετά για εσάς, το C3 Aircross προσφέρεται σε δύο επιπλέον εκδόσεις, με ακόμα μεγαλύτερη λίστα εξοπλισμού. Η έκδοση PLUS περιλαμβάνει επιπρόσθετα αυτόματο κλιματισμό, έγχρωμο σύστημα Head up Display, Grip Control, αυτόματη λειτουργία καθαριστήρων και ζάντες αλουμινίου 16’’ Bi-ton X Cross Diamantée. Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται η έκδοση ΜΑΧ, η οποία και είναι κάτι παραπάνω από υπερπλήρης, αφού στη μακρά λίστα του εξοπλισμού προστίθενται στοιχεία όπως κάμερα οπισθοπορείας, Keyless Access, το πακέτο ασφάλειας Pack Safety Plus, το My Citroen Drive με οθόνη αφής 9’’ και 3D σύστημα πλοήγησης, οροφή Bi-Ton και ζάντες αλουμινίου σε διάσταση 17 ιντσών! 

Υπετροφοδοτούμενη υπεροχή!

Η Citroen έχει παράδοση στους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, οι οποίοι εξακολουθούν να συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες προτάσεις της αγοράς. Το C3 Aircross διατίθεται με τον υπερτροφοδοτούμενο PureTech των 1.200 cc, και μάλιστα με απόδοση 110 ή 130 ίππους. Η ισχυρότερη έκδοση συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ6, το οποίο εκτοξεύει το δείκτη άνεσης στην πόλη, αλλά και στο ταξίδι. Βέβαια, για όσους αναζητούν τη μέγιστη οικονομία, η πετρελαιοκίνητη εκδοχή του στιλάτου SUV προσφέρεται και με τον BlueHDi των 110 ίππων, ο οποίος απαιτεί μόλις 4,8 lt καυσίμου για κάθε 100 km! Μάλιστα, η πετρελαιοκίνητη εκδοχή είναι ιδανική για τους εταιρικούς χρήστεςαφού η τιμή προ-φόρων είναι κάτω από τα 17.000€ που σημαίνει ότι απαλλάσσονται του εταιρικού φόρου χρήσης! 

Με μία λέξη: Ευκαιρία!

Σήμερα το Citroen C3 Aircross αποτελεί την πλέον ελκυστική πρόταση της αγοράς. Όλα τα παραπάνω στοιχεία που καθιστούν ξεχωριστό το γαλλικό B-SUV, σε συνδυασμό με το κορυφαίο και πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, επαναπροσδιορίζουν σήμερα τη σχέση τιμής/αξίας. Με τιμή εκκίνησης τα 18.800 €, το C3 Aircross είναι σήμερα μία πραγματική ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις. Μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της Citroen και μάθε τα πάντα για το νέο C3 Aircross και βρες τον κοντινότερο σε σένα αντιπρόσωπο της Citroen για να το δεις από κοντά.

Advertisement
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...