Δείτε live το πάνελ του GOCAR στο Forum των Δελφών

Τα κορυφαία στελέχη σημαντικών εταιρειών του κλάδου και εκπρόσωποι της Πολιτείας, συμμετέχουν στο πάνελ του GOCAR στο Οικονομικό Forum των Δελφών, για το μετασχηματισμό της κινητικότητας με τη δύναμη της τεχνολογίας.

  • -
  • -

Το πάνελ «Tech-Driven Mobility: Options, Growth, Opportunities», που διοργανώνει το GOCAR, έχει πάρει θέση στο Οικονομικό Forum των Δελφών. Το Νο1 Μέσο για το αυτοκίνητο και την κινητικότητα  δίνει το παρών εκεί που δρομολογούνται οι εξελίξεις και συμμετέχει ενεργά στη συζήτηση για τον ψηφιακό και τεχνολογικό μετασχηματισμό των μεταφορών.

forum

Στο συζήτηση, την οποία συντονίζει ο Γενικός Διευθυντής του GOGAR, Μιχάλης Γεωργιάδης, συμμετέχουν ο κ. Γιάννης Ξιφαράς, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών, ο κ. Πάρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ, ο κ. Κυριάκος Κοφινάς, Γενικός Διευθυντής Ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ και ο κ. Gabriele di Giorgi, Senior Manager of Public Policy της Uber.

Η θεματολογία της ενότητας περιλαμβάνει τις περαιτέρω προοπτικές ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης, το ιδανικό ενεργειακό μίγμα για το 2035, το car sharing, το δίκτυο φόρτισης, τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, το πως η Uber θα συμβάλλει στον μετασχηματισμό της κινητικότητας στην Ελλάδας, την τεχνητή νοημοσύνη και τις τεχνολογικές προκλήσεις και το ρυθμιστικό πλαίσιο όσον αφορά στην αυτόνομη οδήγηση.

Πώς θα παρακολουθήσετε live τη συζήτηση

To πρόγραμμα του 9oυ Οικονομικού Forum των Δελφών μεταδίδεται ζωντανά σε 8 ταυτόχρονα live streams. Η συζήτηση για την ενότητα «Tech-Driven Mobility: Options, Growth, Opportunities», πραγματοποιείται στις 15:45 στην αίθουσα Apollon του ξενοδοχείου Αμαλία και μεταδίδεται LIVE. Για να παρακολουθήσετε online τη συζήτηση μπείτε εδώ και κάντε register.

Οι νέες τεχνολογίες επαναπροσδιορίζουν την κινητικότητα και φέρνουν σημαντικές ευκαιρίες. Εξελίσσονται καινοτόμες λύσεις που δίνουν στους χρήστες νέες δυνατότητες να εκπληρώνουν τους διαφορετικούς ρόλους της ζωής τους, να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να εξελίσσονται. Και ταυτόχρονα, δημιουργούνται νέα πεδία επιχειρηματικής δραστηριοποίησης και ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις του κλάδου. Mε τον επιδραστικό ρόλο των φορέων και εταιρειών που εκπροσωπούν στο μετασχηματισμό της κινητικότητας, οι εκλεκτοί καλεσμένοι του πάνελ που διοργανώνει το GOCAR στο Delphi Economic Forum IX θα μας βοηθήσουν να δούμε μέσα από τη δική τους εποπτική ματιά τη μεγάλη εικόνα αυτής της αλλαγής καθώς συντελείται.

forum

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...