Κυριάκος Κοφινάς: Γίνεται επανάσταση στον χώρο του αυτοκινήτου

Ραγδαίες είναι οι τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου, όπως είπε ο Κυριάκος Κοφινάς, Γενικός Διευθυντής Ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ, στο Οικονομικό Forum των Δελφών.

  • -
  • -

Ο Κυριάκος Κοφινάς, Γενικός Διευθυντής Ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ, ήταν ένας από τους συμμετέχοντες στο πάνελ που διοργάνωσε το GOCAR, στο 9ο Οικονομικό Forum των Δελφών. Ο κύριος Κοφινάς υποστήριξε πως αυτήν την στιγμή, στον χώρο του αυτοκινήτου συντελείται μια επανάσταση, αλλά το σημαντικότερο είναι πως όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, συνεργάζονται από κοινού για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/4d1dfa99fa2e00a5627a69e2fc00254d.png

«Συντελείται μια επανάσταση αυτήν τη στιγμή στο χώρο του αυτοκινήτου» προσθέτοντας πως «έχουμε νέες ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις στο αυτοκίνητο, τους φορτιστές, τις μπαταρίες και για πρώτη φορά έχουμε τόσους πολλούς εμπλεκόμενους φορείς που συνεργάζονται από κοινού για να αναπτυχθούν οι υποδομές».

Δείτε ακόμη: Οικονομικό Forum Δελφών: Τι ειπώθηκε στο πάνελ του GOCAR

Όπως είπε, «καλούμαστε σε δύο επίπεδα να ορίσουμε νέους τρόπους συνεργασίας το κομμάτι υποδομών-φορτιστών, αλλά και στο κομμάτι της υπηρεσίας, της διαλειτουργικότητας. Η διαλειτουργικότητα είναι το κλειδί και αυτό κάνουμε στην Ελλάδα. Να εργαστούμε όλοι μαζί για να αναπτύξουμε το δίκτυο και να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους οδηγούς, με πιο σύγχρονο και φιλικό τρόπο. Ο κόσμος των πληροφοριών είναι πολύ μεγάλος. Χτίζεται ένας πράσινος τρόπος ζωής, πέρα και από την ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους κατόχους των ηλεκτρικών οχημάτων».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...