13χρονος τράκαρε Lamborghini Huracan - Πώς έγινε το ατύχημα;

Το θέμα δεν είναι μόνο ότι τράκαρε, αλλά πως ένα παιδί αυτής της ηλικίας πήρε και οδήγησε αυτοκίνητο και ειδικά ένα τόσο ισχυρό supercar.

  • -
  • -

Τα ατυχήματα με supercar δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Ωστόσο, η περίπτωση αυτή είναι διαφορετική, καθώς πίσω από το τιμόνι της πανίσχυρης Lamborghini δεν βρισκόταν ένας ενήλικας, αλλά ένα μικρό παιδί ηλικίας 13 ετών.

Το απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά, γύρω στις 11:00 το βράδυ. Η αστυνομία έλαβε μια κλήση και έφτασε στον αυτοκινητόδρομο Trans Canada για να δει τι συνέβη. Μια κόκκινη Lamborghini Huracan είχε βγει εκτός δρόμου, σχεδόν διαλυμένη.

lamborghini

Μέσα στο αυτοκίνητο δεν υπήρχε κανείς, με την αστυνομία να ξεκινά έρευνα για την αναζήτηση του οδηγού. Ο κάτοχος του ιταλικού supercar δεν γνώριζε τίποτα για το ατύχημα και ενημερώθηκε από τις Αρχές για το συμβάν.

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα, οι αξιωματικοί ανακάλυψαν πως το αυτοκίνητο είχε διαρρηχθεί από ένα παιδί. Ο 13χρονος δεν θέλησε να το κλέψει, αλλά να το κάνει μια βόλτα, προκειμένου να εντυπωσιάσει τον φίλο του. Το αποτέλεσμα ήταν να το τρακάρει, καθώς όχι απλά δεν είχε δίπλωμα, αλλά ούτε είχε μπει ποτέ σε ένα τόσο δυνατό όχημα. 

Δείτε ακόμη: SUV κάνει σμπαράλια Lamborghini – Δείτε το video

Το ευτύχημα είναι πως κανένα από τα παιδιά δεν τραυματίστηκε. Η Huracan από την άλλη υπέστη μεγάλες ζημιές, με τον μικρό οδηγό να αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, όπως οδήγηση δίχως άδεια, κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση και υπερβολική ταχύτητα.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...