Αποκάλυψη: Νέο C-SUV βενζίνης στην Ελλάδα – Τιμή κάτω από 20.000 ευρώ

Το νέο SUV προέρχεται από την Κίνα και τη διάθεσή του στη χώρα μας αναλαμβάνει ο όμιλος Σπανός, αλλάζοντας τα δεδομένα στη δημοφιλέστερη κατηγορία, αφού είναι το φθηνότερο όλων.

  • -
  • -

Μετά τη Γερμανία, την Ισπανία και άλλες ευρωπαϊκές αγορές, η DFSK έρχεται και στην Ελλάδα. Η κινεζική μάρκα που θα αντιπροσωπεύεται στη χώρα μας από τον όμιλο Σπανό, αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική της δραστηριότητα λίαν συντόμως.

dfsk

Το πρώτο αυτοκίνητο της Dongfeng Sokon Automobile, όπως είναι η ονομασία της φίρμας, θα είναι το DFSK 500. Το αυτοκίνητο ανήκει στην κατηγορία των C-SUV και είναι το βασικό μοντέλο της γκάμας. Έχει μήκος 4,38 μέτρα, πλάτος 1,8μ. και ύψος 1,64 μ. και προσφέρει άφθονους χώρους στο εσωτερικό, με τον όγκο του πορτμπαγκάζ να ανέρχεται στα 385 λίτρα. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 επιβάτες στην καμπίνα, με τον εξοπλισμό του να περιλαμβάνει οθόνη αφής στο άνω μέρος του ταμπλό, κάμερα οπισθοπορείας, κλιματισμό, cruise control και πληθώρα συστημάτων ασφάλειας.

dfsk

Οι επιφάνειες καλύπτονται κυρίως από σκληρά πλαστικά, αλλά όπως αναφέρουν και οι Γερμανοί, η συναρμογή είναι εξαιρετική και η πρακτικότητα στο άνω άκρο, με το δέρμα να ανεβάζει το επίπεδο της ποιότητας.

Με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο

Για την κίνηση του DFSK 500 φροντίζει ένας βενζινοκινητήρας 1.5 lt. απόδοσης 116 ίππων, ο οποίος στη χώρα μας θα συνδυάζεται στάνταρ με αυτόματο κιβώτιο. Οι επιδόσεις του προφανώς και δεν θα είναι από τα μεγάλα του ατού, ωστόσο η σχέση αξίας/τιμής είναι αυτή που κάνει τη διαφορά.

dfsk

Το κινεζικό SUV, στην Ελλάδα θα κοστίζει κάτω από 20.000 ευρώ, με τον όμιλο Σπανό να δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους αγοραστές να αποκτήσουν ένα νέο αυτοκίνητο, με πλούσιους χώρους και καλή κατασκευή, προσφέροντας τα λιγότερα χρήματα για ένα όχημα της κατηγορίας.

dfsk

Δείτε εδώ τη δοκιμή του SERES 5 4WD 80 kWh

Όσο για τις πωλήσεις, στη χώρα μας θα ξεκινήσουν μέσα στην άνοιξη, πιθανότατα τον Μάιο. Αναλυτικές πληροφορίες για το μοντέλο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, θα έχουμε το επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...