Προνόμια για τους πρώτους 50 που θα αποκτήσουν τη BMW Σειρά 1 (vid)

Τρεις μήνες πριν το παγκόσμιο λανσάρισμά του, το premium compact οικογενειακό αποτέλεσε τη μεγάλη ατραξιόν στον Σπανός ΑΕ

  • -
  • -

Τρεις μήνες πριν το επίσημο παγκόσμιο λανσάρισμα (28/9) της, η νέα, τρίτης γενιάς BMW Σειρά 1 βρέθηκε στο κατάστημα Σπανός ΑΕ. Οι τιμές του επερχόμενου μοντέλου αρχίζουν από τα 26.125 ευρώ για την 118i (με τον 1.5 turbo βενζίνης 140 ίππων) και τα 26.460 ευρώ για την 116d (με τον 1.5 diesel 116 ίππων).

Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να συστηθεί με το premium compact οικογενειακό, στο πλαίσιο ενός ζωντανού μουσικού event με συνδιοργανωτή γνωστό μουσικό σταθμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτοι 50 που θα αποκτήσουν τη νέα BMW Σειρά 1 στη Σπανός ΑΕ θα επωφεληθούν μοναδικών προνομίων. Ανάμεσα σε αυτά η ειδική σήμανση «1 of 50», προϊόντα BMW Lifestyle αξίας 320 ευρώ και δωρεάν εξάμηνη ασφάλιση.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 1 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Τα βλέμματα μαγνήτισε ο νέος σχεδιασμός, ενώ εντύπωση προκάλεσε η καινούργια αρχιτεκτονική του μοντέλου με μετάδοση της κίνησης στους εμπρός τροχούς. Επιπροσθέτως, η νέα BMW Σειρά 1 προσφέρει περισσότερους χώρους από τον προκάτοχό της, χάρη στην προσθιοκίνητη αρχιτεκτονική. Βέβαια, οι εξωτερικές διαστάσεις δεν έχουν αλλάξει σημαντικά: το μήκος είναι κατά 5 mm μικρότερο (4.319 mm), το πλάτος έχει αυξηθεί κατά 34 mm (1.799 mm),  ενώ το ύψος έχει αυξηθεί κατά 13 mm (1.434 mm).

Το ενδιαφέρον, ακόμη, κέντρισαν οι προηγμένες τεχνολογίες και τα συστήματα υποβοήθησης, όπως είναι τα Lane Departure Warning, Active Cruise Control, Stop & Go, Driving Assistant και Parking Assistant.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...