Citroen SUV με λιγότερο από 19.000 ευρώ στην Ελλάδα! Ποιο είναι;

Μόλις 18.800 ευρώ κοστίζει πλέον στην Ελλάδα, ένα από τα πιο δημοφιλή SUV της Citroen, μετά από τη νέα προσφορά στην οποία προχώρησε η μάρκα.

  • -
  • -

Η αγορά ενός SUV αποτελεί μία ολοένα και πιο δημοφιλή επιλογή για τους Έλληνες οδηγούς, χάρη στην ευρυχωρία, την πρακτικότητα και την αυξημένη ορατότητα που προσφέρουν. Ωστόσο, η τιμή ενός SUV μπορεί να αποδειχθεί απαγορευτική για πολλούς, όμως η Citroen δίνει τη λύση.

Η Citroen Ελλάδας έρχεται να κάνει ακόμα πιο δελεαστική την προοπτική απόκτησης ενός SUV, με μία άκρως ανταγωνιστική προσφορά. Με αυτήν την προσφορά η τιμή ενός από τα δημοφιλέστερα SUV της ελληνικής αγοράς πέφτει κάτω από τα 19.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, διαμορφώνεται στα 18.800 ευρώ.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/3880e9bbd9838fb1a0fbb1f25973769c.jpg

Ποιο Citroen SUV κοστίζει μόλις 18.800 ευρώ στην Ελλάδα;

Η τιμή των 18.800 ευρώ αφορά το Citroen C3 Aircross στην έκδοση YOU, με τον κινητήρα 1,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 110 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Η έκπτωση ύψους 2.350 ευρώ φέρνει το μοντέλο σε μια ιδιαίτερα προσιτή κατηγορία τιμής, καθιστώντας το μια ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν ένα SUV.

Δείτε ακόμα: Αυτό είναι το ολοκαίνουριο, ηλεκτρικό Citroen C3 - Πότε έρχεται Ελλάδα; [video]

Το C3 Aircross είναι ένα SUV με μοντέρνα σχεδίαση, άνετη καμπίνα και πρακτικότητα. Χάρη στους μεγάλους χώρους για τους επιβάτες, αλλά και το ευμέγεθες πορτ μπαγκάζ των 410 λίτρων, προσφέρει άνεση στους επιβάτες και παραπάνω από επαρκή χώρο για αποσκευές.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/dec6e131a3c5ef1d2cf6b2fc90399181.jpg

Πλήρης εξοπλισμός παρά τη χαμηλή τιμή του Citroen C3 Aircross

Η προσιτή τιμή στην οποία προσφέρει το δημοφιλές B-SUV η Citroen δεν συνεπάγεται θυσίες στον εξοπλισμό. Το C3 Aircross YOU έρχεται πλούσια εξοπλισμένο, διαθέτοντας πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, air-condition, έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, ζάντες 16 ιντσών, μπάρες οροφής, πίσω φιμέ τζάμια, φώτα LED, αυτόματη λειτουργία προβολέων, αυτόματο φρενάρισμα, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και δερμάτινο τιμόνι, μεταξύ άλλων.

Συνολικά, η έκδοση YOU του Citroen C3 Aircross αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα οικονομικά προσιτό SUV, χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς σε άνεση, πρακτικότητα και εξοπλισμό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...