Η τεχνητή νοημοσύνη αποφάσισε: Αυτά είναι τα πιο όμορφα αυτοκίνητα

Η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό, όμως αν προσπαθήσουμε να δώσουμε μια αντικειμενική ματιά, η τεχνητή νοημοσύνη είναι η πλέον κατάλληλη για να βγάλει συμπεράσματα.

  • -
  • -

Το AI έχει αρχίσει να προσφέρει πρωτόγνωρες δυνατότητες και μάλιστα, διαθέσιμες στο ευρύ κοινό. Μπορεί να φτιάξει κείμενα, να απαντήσει σε ερωτήσεις, να ψάξει για εμάς στο διαδίκτυο, να δημιουργήσει εικόνες και αμέτρητα ακόμη πράγματα που το καθιστούν εξαιρετικά ικανό. Για αυτό και τα… πειράματα έχουν αυξηθεί σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Με δεδομένο ότι η τεχνητή νοημοσύνη δεν έχει… γούστο, αλλά κρίνει τα πράγματα σε απολύτως αντικειμενικό πλαίσιο, της ζητήθηκε να δημιουργήσει μια λίστα με τα ομορφότερα στοιχεία πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Κατόπιν, να ονομάσει τα ομορφότερα και τα πιο άσχημα αυτοκίνητα της αγοράς. Ποια ήταν τα αποτελέσματα;

Τα ομορφότερα αυτοκίνητα βάσει… AI!

Σύμφωνα με τα κριτήρια της τεχνητής νοημοσύνης, το πιο όμορφο αυτοκίνητο είναι το Hyundai i20. Στη συνέχεια της κατάταξης συναντάμε το Kia Soul και ύστερα, το Volkswagen ID.4. Τέλος, μια θέση στη λίστα παίρνει και η Mercedes-Benz GLE, ένα μεγάλο και πολυτελές SUV. Να αναφέρουμε ότι στην κατηγορία των πιο όμορφων φωτιστικών σωμάτων, την πρωτιά παίρνει το Renault Captur και ακολουθείται από το Hyundai i10 και το Suzuki Ignis, ενώ τον τίτλο της πιο όμορφης μάσκας στο εμπρός μέρος παίρνει το Volkswagen Tiguan Allspace, με δεύτερο το Skoda Kodiaq και τρίτο το Jeep Compass. Στο κομμάτι των τροχών, το Volkswagen ID.3 έχει τις πιο όμορφες ζάντες, παίρνοντας τον τίτλο από το Hyundai Ioniq 5 και το Ford Mustang Mach-E που τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Τέλος, τα ομορφότερα φωτιστικά σώματα πίσω τα έχει το Kia Soul, ύστερα το Hyundai i20 και τέλος, το Honda HR-V.

Δείτε ακόμη: Το νέο Volkswagen Golf έχει και... ChatGPT!

Τα αυτοκίνητα που δεν αρέσουν στο AI

Τώρα, ας περάσουμε στα… λιγότερο ελκυστικά αυτοκίνητα, με βάση το γούστο του AI. Το Tesla Model 3 είναι το πιο άσχημο μοντέλο, με το «αδελφάκι» Model Y να ακολουθεί στη δεύτερη θέση. Το αυτοκίνητο με τη «χειρότερη» μάσκα βάσει της τεχνητής νοημοσύνης είναι το Hyundai Kona, ενώ το Jeep Renegade έχει τις λιγότερο όμορφες ζάντες. Η κατηγορία με τα πιο άσχημα πίσω φωτιστικά σώματα είναι… αμιγώς ιαπωνική με το Nissan X-Trail στην πρώτη θέση και το Toyota RAV4, μαζί με το Toyota Aygo, να ακολουθούν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...