'Εκτακτο: Κλείνουν την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης οι αγρότες

Οι αγρότες έχουν ήδη κλείσει τους δρόμους στη Βόρεια Ελλάδα. Που στήνουν μπλόκα σήμερα και πότε αναμένονται στην Αθήνα.

  • -
  • -

Την ώρα που η κυβέρνηση καλεί τους αγρότες σε διάλογο, οι αγρότες προχωρούν στην υλοποίηση του πλάνου που αποφάσισαν εχθές στην πανελλαδική διάσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας. Ήδη έκλεισαν στη Κεντρική Μακεδονία για 30 λεπτά τον δρόμο σε Δερβένι, Στρυμωνικό, Χαλκηδόνα και Κουλούρα.

Επίσης, προχώρησαν στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών- Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, λίγο πριν τα διόδια των Μαλγάρων. Σκοπός τους είναι να παραμείνουν στο σημείο και να αποκλείσουν τον δρόμο για περίπου μία ώρα. 

Στις 15:00 οι αγρότες του Αλμυρού θα κλείσουν την εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα, έχει γίνει κάλεσμα για κλείσιμο δρόμου από τις 16:00 έως τις 17:00 στον κόμβο του Φιλώτα. Στη Θεσσαλία στις 17:00 κλείνουν τα μπλόκα σε Πλατύκαμπο, Καρδίτσα και Στεφανοβίκειο, ενώ σε νέο δίωρο συμβολικό αποκλεισμό 18:00 με 20:00 θα προχωρήσουν και σήμερα οι αγρότες στα Νέα Μουδανιά.

Ακόμα, οι αγρότες έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της Ηγουμενίτσας και συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου πρόσβασης στο λιμένα εξωτερικού της πόλης. Τέλος, σημειώστε πως οι αγρότες σχεδιάζουν συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Αθήνα, το οποίο και προγραμματίζουν την επόμενη εβδομάδα.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...