Συνεχίζονται τα μπλόκα των αγροτών

Οι κινητοποιήσει εξακολουθούν να δημιουργούν κυκλοφοριακά προβλήματα

  • -
  • -

Έχουν παραταχθεί τα τρακτέρ με τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους σε όλη τη χώρα. Πιο συγκεκριμένα, δηλώνουν αποφασισμένοι να θέσουν σήμερα σε εφαρμογή τον σχεδιασμός τους και θα φτάσουν μέχρι τον Προμαχώνα. Αγρότες του νομού Σερρών, έδωσαν ραντεβού στις 10 το πρωί στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου έξω από τον Λευκώνα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, περί τις 12.00 θα ξεκινήσουν τη δράση τους.

Στο στήσιμο αγροτικών μπλόκων προχωρούν από σήμερα έως και την Πέμπτη 2/2 οι αγρότες της δυτικής Μακεδονίας, σε συνέχεια των αποφάσεων που έλαβαν στη διάρκεια σύσκεψης των συντονιστικών τους επιτροπών.

Μετά τις 12.00 το μεσημέρι αναμένεται να στηθεί το αγροτικό μπλόκο στο Άργος Ορεστικό, στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας Οδού, στον δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία.

Εντός της ημέρας, οι αγρότες στο Καλονέρι Βοείου, πρόκειται να στήσουν το μπλόκο της Αγίας Κυριακής, στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας Οδού, από τη διασταύρωση Σιάτιστας.

Επίσης μετά τις 12.00 το μεσημέρι αναμένεται να στηθεί το μπλόκο στην Εθνική Οδό Φλώρινας - Έδεσσας από αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής Αμυνταίου, στον κόμβο Αντιγόνου.

Νέο μέτωπο αναπτύσσουν οι αγρότες της Λάρισας, οι οποίοι προσανατολίζονται να στήσουν μπλόκο με τρακτέρ στα Τέμπη.

Ήδη, από χθες Κυριακή 29 Ιανουαρίου, τρακτέρ άρχισαν να βγαίνουν στις πλατείες των χωριών. Το επίσημο ραντεβού έχει δοθεί για αύριο Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, στις 12:00, στον κόμβο του Πλατυκάμπου, από αγρότες του Κιλελέρ, της Μάνδρας και της Αγιάς, ενώ οι αγρότες από τον Τύρναβο θα βρεθούν, την ίδια ώρα, στο κόμβο της Γυρτώνης.

Οι αγρότες αναμένουν να δουν τις δυνάμεις που θα αναπτυχθούν αύριο στα σημεία των συγκεντρώσεων, προκειμένου να εκτιμήσουν εάν θα μπορέσουν να προχωρήσουν στη δημιουργία κεντρικού μπλόκου στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Πηγή: naftemporiki.gr

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...