Ήρθε στην Ελλάδα το νέο Volvo EX30 - Πού θα το οδηγήσετε (Τιμές)

Το νέο Volvo EX30 ξεκινά την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά! Που μπορείτε να το δείτε από κοντά και πόσο κοστίζει;

  • -
  • -

Το Volvo EX30 αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στην ελληνική αγορά, αφού τοποθετείται στη βάση των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της σουηδικής εταιρείας. Το compact premium SUV έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις και εξαιρετικές κριτικές, και από τις 8 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στις εκθέσεις των επίσημων διανομέων Volvo σε όλη την Ελλάδα! Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το δουν από κοντά, αλλά και να κλείσουν ένα test drive για να το οδηγήσουν.

Δείτε ακόμη: Ο αναλυτικός τιμοκατάλογος του Volvo EX30

Η βασική έκδοση του Volvo EX30 αντλεί ενέργεια από μία μπαταρία 51 kWh (344 km αυτονομία βάσει WLTP), ενώ διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 272 ίππων στον πίσω άξονα, και διατίθεται στην έκδοση εξοπλισμού Core. Η αρχική τιμή είναι στις 37.572 € ή τις 29.572 € υπολογίζοντας και την κρατική επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2». Η δεύτερη έκδοση είναι εκείνη με ακριβώς τα ίδια μηχανικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω, αλλά στο πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού Plus (40.610 €). Όσοι θέλουν περισσότερη αυτονομία, μπορούν να στραφούν στην τρίτη επιλογή, η οποία έχει τον ηλεκτροκινητήρα των 272 ίππων στον πίσω άξονα, το επίπεδο εξοπλισμού Core, αλλά μπαταρία 69 kWh που χαρίζει έως 480 km κίνησης ανά φόρτιση, βάσει των μετρήσεων WLTP. Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή ανέρχεται στις 42.966 €.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...