Βούλα: Κόπηκε στη μέση το SUV - Nεκροί δύο 19χρονοι [εικόνες-video]

Δύο τραγικά τροχαία σημειώθηκαν χθες το βράδυ σε Ομόνοια και Βούλα, με αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, ανάμεσά τους και δύο 19χρονα παιδιά.

  • -
  • -

Θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών στην Αττική. Ειδικά το ένα ήταν τόσο σφοδρό, που ακόμη και οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας, έμειναν άναυδοι. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το πρώτο τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες σημειώθηκε στις 23.00 στην παραλιακή (λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή).

voula

Αυτοκίνητο τύπου Τζιπ που οδηγούσε 19χρονος εξετράπη της πορείας του και χτύπησε πάνω σε δέντρα και κολώνα φωτισμού στη Βούλα. Τόσο ο οδηγός όσο και η 19χρονη κοπέλα που ήταν μαζί του στο όχημα είναι νεκροί. Δυο ακόμα 19χρονα παιδιά τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

troxaio

 

Σημειώνεται ότι δύο ακόμα ΙΧ έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του. Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει 2 πεζούς οι οποίοι ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκαν.

voula

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα που εξετράπη της πορείας του κινείτο με μεγάλη ταχύτητα – τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα. Σε video που αναρτήθηκε σε ψηφιακή πλατφόρμα καταγράφονται εικόνες μετά το σοκαριστικό τροχαίο.

@tzoutzou7 #voula #vouliagmeni #carcrush #παραλιακή #τροχαιο #accident ♬ original sound - Konstantinos Tzoutzo

 

 

Η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Κοντά στις 01:00 της Τετάρτης δόθηκε στην κυκλοφορία και πάλι.

Προανάκριση από την Τροχαία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων από το όχημα.

Θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλέτα στo κέντρο της Αθήνας

Το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, μια μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στην οδό Πατησίων στη συμβολή με την Πανεπιστημίου. Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν δυο νεαροί άνδρες η ηλικία των οποίων δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.
Πηγή:

ertnews.gr


Φωτογραφίες:

το forum των 3Β
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...