Νέο FIAT 600 – Πότε έρχεται στην Ελλάδα!

Μάθε πότε έρχεται στην ελληνική αγορά το νέο FIAT 600 και πότε θα ανακοινωθούν οι τιμές του.

  • -
  • -

Η FIAT έχει ήδη αποκαλύψει το νέο 600, το οποίο έρχεται για να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση και τη δυναμική της ιταλικής μάρκας στην αγορά. Το νέο μοντέλο τοποθετείται ανάμεσα στα supermini και B-SUV, ενώ είναι ιδιαίτερα σημαντικό πως θα πωλείται τόσο ως αμιγώς ηλεκτρικό, όσο και ως υβριδικό. Το νέο 600 έχει ήδη αποκαλυφθεί στους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ πριν από μερικούς μήνες είχαμε τη δυνατότητα να το οδηγήσουμε στους δρόμους της Ιταλίας. Η εμπορική του πορεία αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και στην ελληνική αγορά.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο  FIAT 600e

Δείτε ακόμη: Μάθε τα πάντα για το νέο FIAT 600 Hybrid

Συγκεκριμένα, το νέο 600 θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά την άνοιξη, με το λανσάρισμα να γίνεται με την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Όπως και στην περίπτωση του Jeep Avenger, έτσι και με το 600 το ελληνικό κοινό θα γνωρίσει αρχικά την ηλεκτρική εκδοχή, ενώ τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει και η υβριδική. Οι τιμές του νέου 600 θα ανακοινωθούν λίγο πριν την έναρξη της εμπορικής του πορείας, οπότε και θα ανοίξουν και οι παραγγελίες. 

Θυμίζουμε, ότι η ηλεκτρική έκδοση χρησιμοποιεί τον ηλεκτροκινητήρα του Group Stellantis απόδοσης 156 ίππων, ο οποίος του εξασφαλίζει αυτονομία 409 χιλιομέτρων σε μικτό κύκλο. Όσον αφορά την υβριδική έκδοση, συνδυάζει ένα 3κύλινδρο 1.200άρι μοτέρ βενζίνης με 100 ίππους, με έναν ηλεκτροκινητήρα 29 ίππων ο οποίος τροφοδοτείται από ένα υβριδικό σύστημα 48V, για να προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές κατά 15%.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...