Jeep Compass: Νέες εκδόσεις στην Ελλάδα – Οι τιμές αναλυτικά

Το Jeep Compass διατίθεται με νέα γκάμα εκδόσεων εξοπλισμού, διατηρώντας στο ακέραιο όλη την τεχνολογία και τα κορυφαία συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

  • -
  • -

Διατηρώντας στο έπακρο όλα τα στοιχεία που το έχουν κάνει τόσο πετυχημένο, το Jeep Compass συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του και είναι διαθέσιμο σε νέες εκδόσεις εξοπλισμού που το κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικό.

jeep

Ιδανικά προσαρμοσμένη στα ζητούμενα της αγοράς, η γκάμα του Jeep Compass περιλαμβάνει τα εξής επίπεδα εξοπλισμού: Altitude και Summit για την ήπια υβριδική έκδοση e-Hybrid 48V, και Altitude, Summit, Business, Overland, Trailhawk για την Plug-in Hybrid 4xe των 240 PS. Ήδη από το Altitude ο εξοπλισμός είναι πολύ πλούσιος σε επίπεδο ασφάλειας, άνεσης και συνδεσιμότητας, ενώ όπως πάντα την πιο σκληροτράχηλη επιλογή αποτελεί το Trailhawk, με προστατευτικές ποδιές στο σύστημα μετάδοσης και την εμπρός ανάρτηση, καθώς και το Selec-Terrain με πρόγραμμα Rock που του χαρίζουν αξεπέραστες επιδόσεις στην εκτός δρόμου οδήγηση.

jeep

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πάνω από 80 συστήματα ασφάλειας, μεταξύ των οποίων την προειδοποίηση σύγκρουσης με αυτόματο φρενάρισμα ανεξαρτήτως ταχύτητας, αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και ποδηλατών, ενεργό σύστημα διατήρησης της λωρίδας κίνησης, έλεγχος ενδεχόμενης σύγκρουσης με διασταυρούμενο όχημα κατά την όπισθεν καθώς και ανίχνευση κόπωσης οδηγού.

jeep

Σε ό,τι αφορά στην ψηφιακή τεχνολογία, ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μια ψηφιακή οθόνη TFT χωρίς πλαίσιο που έχει διαγώνιο 10,25” -μια από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία. Υποστηρικτικά, μια οθόνη αφής 10,1” φροντίζει για το χειρισμό του infotainment Uconnect 5, το οποίο διαθέτει ασύρματη σύνδεση με Apple Car Play και Android Auto. Το παρόν δίνουν και οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας Uconnect services, οι οποίες επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο σε συγκεκριμένες λειτουργίες του αυτοκινήτου, τον προγραμματισμό της φόρτισης και του κλιματισμού στα Plug-in Hybrid, καθώς και την πρόσβαση σε πληροφορίες της συνολικής κατάστασής του.

Υψηλή απόδοση και τιμές από 35.490 ευρώ

Με δύο συστήματα κίνησης κορυφαίας τεχνολογίας και απόδοσης, το Jeep Compass καλύπτει κάθε ζητούμενο. Το ήπια υβριδικό e-Hybrid 48V που αποδίδει 130 PS, συνδυάζει τις ζωντανές επιδόσεις με την απόλυτη οικονομία κίνησης στην πόλη. Διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα 20 PS ενσωματωμένο στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τις 7 σχέσεις, το οποίο δίνει στο αυτοκίνητο τη δυνατότητα να ξεκινάει, να παρκάρει και να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά με ταχύτητα έως 30 km/h. Το αποτέλεσμα είναι η δραστική μείωση τόσο του θορύβου όσο και των εκπομπών ρύπων.

jeep

Από την άλλη, το πανίσχυρο Plug-in Hybrid 4xe των 240 PS εξασφαλίζει όχι μόνο συναρπαστικές επιταχύνσεις με 0-100 km/h σε μόλις 7,3” αλλά και εκτός δρόμου ικανότητες αντάξιες του θρυλικού ονόματος Jeep. Τα προγράμματα Auto, Snow, Sand/Mud και Sport αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο του οδηγού σε όλες τις συνθήκες, αναλαμβάνοντας να συντονίσουν όλα τα υποσυστήματα του αυτοκινήτου όπως χρειάζεται για την εκάστοτε περίσταση.

Δείτε ακόμη: Νέο Jeep Avenger e-Hybrid – Καίει 5 lt/100 km και δεν έχει Τέλη Κυκλοφορίας

Όλες οι νέες εκδόσεις εξοπλισμού του Compass είναι ήδη διαθέσιμες στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, συνοδευόμενες από εγγύηση 4 ετών (ή 160.000 km) όπως και όλα τα μοντέλα της Jeep, ενώ για τα Plug-in Hybrid ο φόρος εταιρικής χρήσης είναι μηδενικός.

jeep

Όσο για τιμές, ξεκινούν από 35.490 ευρώ για το Compass 1.5 e-Hybrid Altitude. Η Summit κοστίζει 39.990 ευρώ, ενώ τα plug-in hybrid εκκινούν από τα 47.500 ευρώ.

Αναλυτικά οι τιμές: 

  • Compass 1.5 e-Hybrid Altitude 130HP DCT 7 FWD: 35.490 ευρώ
  • Compass 1.5  e-Hybrid Summit 130HP DCT 7 FWD: 39.990 ευρώ
  • Compass 1.3 PHEV Altitude 240HP AT eAWD: 47.500 ευρώ
  • Compass 1.3 PHEV Summit 240HP AT eAWD: 51.300 ευρώ
  • Compass 1.3 PHEV Bussiness 240HP AT eAWD: 51.300 ευρώ
  • Compass 1.3 PHEV Overland 240HP AT eAWD: 48.500 ευρώ
  • Compass 1.3 PHEV Trailhawk 240HP AT eAWD: 51.300 ευρώ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...