Προσοχή σκληρές εικόνες: Το εγκληματικό λάθος της οδηγού [video]

Η 19χρονη οδηγός έκανε donuts με SUV όταν αυτό ανατράπηκε. Το απίστευτο είναι ότι 5 επιβάτες κρέμονταν από τα παράθυρα, τραυματίζοντας τα σοβαρά.

  • -
  • -

Σε κάθε γωνιά του κόσμου, δυστυχώς, υπάρχουν οδηγοί που αδιαφορούν πλήρως για την οδική ασφάλεια, λαμβάνοντας ρίσκα και προβαίνοντας σε πράξεις, τα οποία θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τη δική τους, των συνεπιβατών και των λοιπών χρηστών του οδικού δικτύου.

Τρανό παράδειγμα αυτό που συνέβη στο Κολοράντο των ΗΠΑ. Η νεαρή οδηγός ενός SUV έκανε donuts σε χώρο στάθμευσης με τους επιβάτες να βρίσκονται «κρεμασμένοι» από τα παράθυρα. Το όχημα όμως ανατράπηκε, καταπλακώνοντάς τους και τραυματίζοντάς τους σοβαρά.

Η 19χρονη, η οποία σημειωτέον δεν έπαθε τίποτα, συνελήφθη από την αστυνομία, αντιμετωπίζοντας πολύ σοβαρές κατηγορίες. Όσο για τους τραυματίες, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. 

Δείτε ακόμη: Τύχη ή ικανότητα; Δείτε πως ο οδηγός του Land Rover γλύτωσε τον γκρεμό [video]

Όπως ανέφερε η αστυνομία, «το εμπλεκόμενο όχημα έκανε donuts στο πάρκινγκ και είχε πέντε άτομα να κρέμονται έξω από τα παράθυρα του οχήματος. Το αυτοκίνητο ανετράπη και καταπλάκωσε τους ανθρώπους. Κάποιοι από αυτούς υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...