Ρώσος έπεσε από τον 4ο όροφο με το SUV [video]

Το SUV έφυγε από ύψος 12 μέτρων και προσγειώθηκε στο έδαφος. Ο οδηγός τη γλύτωσε με ορισμένες γρατζουνιές.

  • -
  • -

Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε σε πολυώροφο χώρο στάθμευσης στη Ρωσία, όταν ο οδηγός ενός Volkswagen Touareg έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αυτό έσπασε το προστατευτικό και έπεσε από τον τέταρτο όροφο του κτηρίου, σε ύψος 12 μέτρων.

Το ευτύχημα είναι πως ο Evgeny Shamko δεν τραυματίστηκε από την πτώση, παρά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης. Αντίθετα, το SUV διαλύθηκε, ωστόσο, αυτό, ελάχιστη σημασία έχει εμπρός στην ανθρώπινη ζωή.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι προκάλεσε το ατύχημα, αλλά από τα πλάνα φαίνεται το όχημα να κινείται χωρίς να επιβραδύνει και τον 40χρονο να μην κάνει κάτι για να σταματήσει την πορεία του. Αυτό που τον έσωσε, είναι πως, το Touareg περιστράφηκε κατά 180 μοίρες στον αέρα και έπεσε με το εμπρός τμήμα και τους τροχούς. Αν προσγειώνονταν με την οροφή, πιθανότατα τα πράγματα να ήταν άσχημα για τον οδηγό.

Δείτε ακόμη: Ασθενοφόρο πέρασε με κόκκινο – 15 άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο [video]

Ο Ρώσος μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του έγινε αλκοτέστ, αφού βρέθηκε ένα μπουκάλι στο όχημα. Το αποτελέσμα δεν έγινε γνωστό, τουλάχιστον έως τώρα, όπως αναφέρει η The Mirror.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...