Το φθηνότερο Toyota Corolla Cross στην Ελλάδα

Το Corolla Cross είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα C-SUV, με την Toyota να προσφέρει το μοντέλο με δύο υβριδικά σύνολα απόδοσης 140 και 197 ίππων.

  • -
  • -

Η Toyota πρωταγωνιστεί στην αγορά, με τα μοντέλα της γκάμας της και ειδικά τα SUV να κυριαρχούν. To Corolla Cross που ανήκει στα C-SUV είναι ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, με πληθώρα τεχνολογιών, πρακτικό, με κορυφαίο επίπεδο άνεσης και αντίστοιχο βαθμό οικονομίας. Μάλιστα, με δεδομένο ότι παράγεται ως αποκλειστικά υβριδικό, λόγω της ελκυστικής τιμής τοποθετείται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές της κατηγορίας.

toyota

Η τιμή του Corolla Cross στην ελληνική αγορά ξεκινά από τα 30.410 ευρώ στην έκδοση Active Plus με το υβριδικό σύνολο των 140 ίππων και τον κινητήρα 1,8 λτ. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι δικίνητη, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο e-CVT, με τη μέση κατανάλωση καυσίμου να ανέρχεται στα 5 λίτρα ανά 100 χλμ. και τις εκπομπές ρύπων να είναι μόλις στα 113 γρ./χλμ. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνει οθόνη πολυμέσων 10.5 ιντσών, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12.3'', ζάντες αλουμινίου 17'' κι ένα πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

toyota

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid AWD

Οι εκδόσεις με τον 1.800άρη κινητήρα είναι αποκλειστικά δικίνητες, σε αντίθεση με τη δίλιτρη εκδοχή των 197 ίππων που προσφέρεται με σύστημα μετάδοσης ή στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς. Η τιμή εκκίνησης στα 32.910 € για τη δικίνητη εκδοχή και τα 34.910 € για την τετρακίνητη. Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι πέντε και για τις δύο περιπτώσεις (Active Plus, Style, Style Skyview, Lounge, Lounge Bi-Tone). Εδώ μπορείς να δεις τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της νέας Toyota Corolla Cross.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...