Το φθηνότερο Volkswagen στην Ελλάδα - Τιμή

Έχοντας προτάσεις για όλα τα γούστα, από ολοκληρωμένο supermini και μικρομεσαίο οικογενειακό, έως SUV κάθε είδους, η Volkswagen έχει μεγάλη απήχηση στην ελληνική αγορά.

  • -
  • -

Λίγες εταιρείες έχουν την ποικιλία καινούργιων αυτοκινήτων όπως αυτή που συναντάμε στην γκάμα της Volkswagen. Η γερμανική εταιρεία προσφέρει αυτοκίνητα κάθε είδους, από προσιτά μοντέλα πόλης μέχρι SUV, ενώ δεν λείπουν και οι ξεχωριστές προτάσεις, όπως τα hot hatches, τα ηλεκτρικά μοντέλα ή τα premium SUV. Αυτή τη φορά ωστόσο, θα εστιάσουμε στο πιο προσιτό αυτοκίνητο που υπάρχει στον κατάλογο της εταιρείας. Προφανώς ανήκει στα μοντέλα πόλης, ενώ στα χαρακτηριστικά του προστίθεται η εξαιρετική ευελιξία, η οικονομία καυσίμου και οι αρκετά καλοί χώροι για τα δεδομένα της κατηγορίας του.  

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο Volkswagen;

Αυτή τη στιγμή, με βάση τον τιμοκατάλογο της ελληνικής αντιπροσωπείας, το πιο προσιτό αυτοκίνητο είναι το Volkswagen up!, τουλάχιστον για όσο ακόμη είναι διαθέσιμο. Η γερμανική μάρκα έχει ανακοινώσει τη λήξη παραγωγής του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, άρα το πρώτο «σκαλοπάτι» των 15.400 € που στοιχίζει η βασική έκδοση του up!, ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εφοδιάζεται με έναν τρικύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1.0 λίτρου με 65 ίππους, σύνολο που προφανώς δεν προσφέρει επιδόσεις, όμως εξασφαλίζει πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, στοιχείο σαφώς σημαντικότερο για μοντέλο πόλης.

Δείτε ακόμη: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το Volkswagen Golf GTI;

Όταν το μικρό μοντέλο πάψει να διατίθεται, το φθηνότερο Volkswagen θα είναι το Polo 1.0 TSI με τον τρικύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα και τους 95 ίππους στην έκδοση εξοπλισμού Life, με τιμή στις 21.700 €, μια αρκετά υψηλότερη τιμή συγκριτικά με το up!. Ωστόσο, το Volkswagen Polo είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις, έχει καλύτερους χώρους, έναν turbo κινητήρα με ζωηρό τράβηγμα που δεν το περιορίζει μόνο εντός πόλης και υψηλότερη ποιότητα. Παράλληλα, συνοδεύεται από ένα πλήρες τεχνολογικό πακέτο, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τους περισσότερους αγοραστές της κατηγορίας, αφού συνήθως τα supermini απευθύνονται σε νεανικό κοινό.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...