Ποιο Kia Sportage δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας;

Η 5η γενιά του Kia Sportage βρίσκεται στο τεχνολογικό ζενίθ της, προσφέροντας μεταξύ άλλων και μια κορυφαία έκδοση με 265 ίππους που δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας!

  • -
  • -

Το Kia Sportage δεν χρειάζεται συστάσεις. Εδώ και 28+ χρόνια έχει γράψει τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο αυτοκινητικό στερέωμα έχοντας πιστούς θαυμαστές σε κάθε γωνιά της Γης.

Η 5η γενιά του μοντέλου, είναι κορυφαία σε τεχνολογία, με πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα κινητήρων και το βλέμμα στραμμένο στην premium πλευρά της κατηγορίας του.

Με φιλοσοφία… Opposites United

Το Sportage ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία Opposites United της Kia. Η μορφή του αντλεί έμπνευση από τη φύση και από τις αντιθέσεις που τη χαρακτηρίζουν, με αποτέλεσμα μια τολμηρή και πολύ ξεχωριστή εξωτερική εικόνα.

Αντίστοιχη όμως ατμόσφαιρα επικρατεί και στο εσωτερικό. Το ταμπλό είναι το πιο εντυπωσιακό σημείο της καμπίνας, και ένα από τα πιο high-tech της κατηγορίας. Υπάρχουν δύο κυρτές οθόνες 12,3" (εκτός από το βασικό Dynamic που διαθέτει infotainment με επίπεδη οθόνη 8"), πληθώρα τεχνολογικών συστημάτων άνεσης, ασφάλειας, συνδεσιμότητας αλλά και ψυχαγωγίας και επιπλέον πλούσιοι χώροι τόσο για 5 επιβάτες όσο και για τις αποσκευές τους.

Εξηλεκτρισμένες λύσεις…

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων του Sportage περιλαμβάνει κάθε λύση εξηλεκτρισμού. Υπάρχουν βενζινοκινητήρες τεχνολογίας 48V Hybrid (1.6 T-GDi), αντίστοιχοι 48V Hybrid αλλά Diesel (1.6 D), ενώ στην κορυφή της γκάμας συναντά κανείς το πλήρως υβριδικό Sportage HEV των 230 ίππων και το PHEV των 265 ίππων.

Δείτε ακόμα: Τι κάνει η μικρή τρύπα στο ταμπλό του Kia Sportage;

Το τελευταίο μάλιστα δεν πληρώνει δεκάρα τσακιστή σε τέλη κυκλοφορίας καθώς ρυπαίνει την ατμόσφαιρα με μόλις 25,5 g/km. Η έκδοση 1.6Τ 265 PS 6AT 4WD PHEV συνδυάζει έναν 1.600άρη τούρμπο βενζινοκινητήρα με ένα ηλεκτρικό μοτέρ (91 PS, 304 Nm) και μια μπαταρία 13,8 kWh, όπου συνδυαστικά προσφέρουν στο όχημα 265 PS/5.500 rpm με 350 Nm/1.500-4.500 rpm. H τιμή της βασικής έκδοσης εκκινεί από τα 49.990 €

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...