Ολυμπία Οδός: Κλείνει γέφυρα για λίγες μέρες – Από πού θα περνάνε οι οδηγοί

Διαδοχικοί αποκλεισμοί θα πραγματοποιηθούν σε γέφυρα της Ολυμπία Οδού για κάποιες ημέρες. Δείτε αναλυτικά τι θα ισχύσει.

  • -
  • -

Στο πλαίσιο εργασιών βαριάς συντήρησης για εργασίες επισκευής αρμοκαλύπτρων στη γέφυρα Άνω Διάβασης στον Κόμβο Αρχαίας Κορίνθου, θα εφαρμοστεί διαδοχικός νυχτερινός αποκλεισμός τμήματος της Γέφυρας.

Όπως ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός, ο αποκλεισμός θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

  • Τμήματος της γέφυρας με κατεύθυνση από Αρχαία Κόρινθο προς Κόρινθο, από τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας 27/11 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 28/11 και από τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης 28/11 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 29/11.

Στο διάστημα αυτό, η κυκλοφορία προς Κόρινθο θα εξυπηρετείται από τον κόμβο της Επιδαύρου.

olympia

  • Τμήματος της γέφυρας με κατεύθυνση από Κόρινθο προς Αρχαία Κόρινθο, από τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης 29/11 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 30/11.

Στο διάστημα αυτό, η κυκλοφορία προς Αρχαία Κόρινθο θα εξυπηρετείται από τον βόρειο παράδρομο της Ολυμπίας Οδού και το τοπικό δίκτυο.

Μία λωρίδα στο τμήμα Ελευσίνα-Κόρινθος

Επίσης, στο πλαίσιο εργασιών βαριάς συντήρησης, θα εφαρμοστεί ολιγοήμερη κυκλοφοριακή ρύθμιση αμφιδρόμησης του κλάδου προς Κόρινθο, στο τμήμα μεταξύ των ΧΘ 33,4 και ΧΘ 36,5 του αυτοκινητόδρομου «Ελευσίνα- Κόρινθος» (στο ύψος του κόμβου της Νέας Περάμου) από τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου έως το αργότερο τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία στο κλάδο που αμφιδρομείται θα εξυπηρετείται με μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και ενδιάμεση ουδέτερη ζώνη, όπως φαίνεται στο σχηματικό διάγραμμα:

olympia

Σημειώνεται επίσης ότι κατά τη διάρκεια της εν λόγω ρύθμισης στο ρεύμα προς Αθήνα η έξοδος προς Νέα Πέραμο (ΧΘ 33,4) θα είναι κλειστή και οι χρήστες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τον προηγούμενο κόμβο της Πάχης (ΧΘ 41,3).

Δείτε ακόμη: Ολυμπία Οδός: Οι τιμές σε όλους τους σταθμούς διοδίων

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...