Black Friday από την Peugeot με ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα

Η Peugeot συμμετέχει στη Black Friday, προσφέροντας τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της γκάμας της σε μοναδικές τιμές.

  • -
  • -

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα από τα εξαιρετικά αυτοκίνητα της Peugeot στις πιο ελκυστικές τιμές, έχουν οι υποψήφιοι αγοραστές. Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία συμμετέχει στην εμπορική γιορτή Black Friday με μοναδικές ευκαιρίες για τους καταναλωτές.

peugeot

Από το μικρό και ευέλικτο 208, το εξαιρετικό hatchback 308, το best seller SUV 3008, το ξεχωριστό αισθητικά 408 και το μεγάλο 5008, όλα προσφέρονται σε μοναδικές τιμές. Η γκάμα έχει ότι ακριβώς αναζητεί ο αγοραστής και μάλιστα σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

peugeot

Η Black Friday της Peugeot ισχύει μέχρι τις 24 Νοεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στη σελίδα της εταιρείας εδώ, να επιλέξουν το μοντέλο που τους ενδιαφέρει και να λάβουν προσφορά, ή να επισκεφθούν έναν επίσημο αντιπρόσωπο από το δίκτυο και να ανακαλύψουν τις προσφορές.

Στυλ, τεχνολογίες και αποδοτικοί κινητήρες

Όλα τα μοντέλα της Peugeot διακρίνονται για τη δυναμική και μοντέρνα εμφάνιση, το high-tech εσωτερικό με τις ψηφιακές οθόνες, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τους αποδοτικούς κινητήρες. Είτε αναζητάτε ένα μικρό, ευέλικτο αυτοκίνητο, είτε ένα SUV για τις εξορμήσεις σας, η γκάμα της γαλλικής φίρμας έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

peugeot

Δείτε ακόμηΤο νέο Peugeot 2008 στην Ελλάδα – Από τι τιμή ξεκινάει;

Ανακαλύψτε το 208, ένα από τα πιο καλοπουλημένα supermini ιδανικό για την αστική οδήγηση. Αν ψάχνετε τον απόλυτο σχεδιασμό, το 308, συνδυάζει την απόδοση με την κομψότητα. Αν αναζητάτε πολυτέλεια και γοητεία, το 3008 με τις προηγμένες τεχνολογίες και το πολυτελές εσωτερικό του είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...