Top 10 Μοντέλα 9 - 15 Οκτωβρίου

Top 10 Μοντέλα 9 - 15 Οκτωβρίου

Η παρακάτω λίστα είναι εκείνα τα μοντέλα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον σας την εβδομάδα που πέρασε, οπότε διαμορφώνεται από εσάς, τους αναγνώστες του GOCAR.

  • -
  • -

Κάθε εβδομάδα σε αυτήν εδώ τη λίστα καταγράφουμε τα μοντέλα στα οποία  δείξατε περισσότερο ενδιαφέρον, με βάση τις επισκέψεις που κάνατε στο καθένα. Αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε εισόδους ή εξόδους από τη λίστα, όμως είχαμε ανακατατάξεις.

Σταθερά στην κορυφή παραμένει το Kia Picanto για πολλοστή συνεχόμενη εβδομάδα, με το Suzuki Ignis να κατακτά εκ νέου τη δεύτερη θέση. Ωστόσο, η τρίτη θέση του βάθρου αλλάζει χέρια και περνάει στο Toyota Aygo X, το οποίο ανέβηκε κατά μία θέση.

Τη θέση που κέρδισε το ιαπωνικό μοντέλο πόλης, την πήρε από το Suzuki Swift, το οποίο πλέον έπεσε τέταρτο. Ακόμα μία ανταλλαγή έχουμε στις επόμενες δύο θέσεις, με τη Skoda Fabia να είναι πέμπτη και το FIAT Panda να είναι έκτο, ενώ μια εβδομάδα είχαν καταταγεί ακριβώς ανάποδα.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν έχει αλλάξει τίποτα, με το SEAT Ibiza να είναι έβδομο, το FIAT 500 όγδοο, το Volkswagen Up! ένατο και το Nissan Qashqai δέκατο.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...