ΔΔΔΥ: Σε δημοπρασία αυτοκίνητα με τιμή εκκίνησης... 50 ευρώ!

Η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ) προχωρά στην εκποίηση πολλών οχημάτων, με ορισμένα από αυτά να εκκινούν από τα 50 €!

  • -
  • -

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις της Δ.Δ.Δ.Υ, θα διενεργηθεί προφορική πλειοδοτική δημοπρασία τις 10:00 π.μ., στην αίθουσα δημοπρασιών του Τελωνείου Καβάλας για την εκποίηση ογδόντα ένα (81) οχημάτων. Η επίσκεψη στους χώρους φύλαξης επιτρέπεται από την Τρίτη 3 Οκτωβρίου του 2023 έως και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023 από τις 11:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., κατόπιν βέβαια συνεννόησης με το αρμόδιο τμήμα Διαδικασιών του Τελωνείου της Καβάλας.

Η λίστα των οχημάτων που βγαίνει στο σφυρί, περιλαμβάνει εβδομήντα δύο οχήματα τέλους κύκλου ζωής κοινοτικής προέλευσης (64 Ε.Ι.Χ. και 8 Φ.Ι.Χ. <3,5Τ), έξι οχήματα Ε.Ι.Χ. τέλους κύκλου ζωής μη κοινοτικής προέλευσης, ένα δίκυκλο όχημα για διάλυση μη κοινοτικής προέλευσης και δύο δίκυκλα ακόμα οχήματα για διάλυση κοινοτικής προέλευσης.

Με την ολοκλήρωση της πλειοδοσίας κάθε οχήματος, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλλει προκαταβολή υπολογιζόμενη σε ποσοστό 20% της τιμής πλειοδοσίας.

Δείτε ακόμα: Είναι αυτή η ακριβότερη Porsche 911 όλων των εποχών;

Η δε εξέταση των οχημάτων μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους με τη βοήθεια και τεχνικού συμβούλου της επιλογής τους και συμπεριλαμβάνεται ότι κριθεί αναγκαίο, χωρίς όμως τη χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και χωρίς να τεθεί σε κίνηση το όχημα, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώσουν ανάλογα και τις προσφορές τους.

Στη λίστα που εκποιείται υπάρχουν μοντέλα της Volvo, της BMW, της Audi, της VW, της Οpel, της Jeep κ.α. όπου ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, εκκινούν από τα 200 €. Τα δε δίκυκλα, έχουν ως τιμή εκκίνησης τα 50 €.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με όλα τα μοντέλα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...