Δωρεάν test-drive με Ford Mustang Mach-E στην έκθεση Mobility 2023

Δυναμική είναι η παρουσία της Ford στην έκθεση “Mobility 2023” που πραγματοποιείται στο γνωστό εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, με δωρεάν είσοδο για όλους!

  • -
  • -

Οι επισκέπτες της «MOBILITY 2023», η οποία πραγματοποιείται φέτος για τρίτη συνεχόμενη φορά, θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να ενημερωθούν για τα προηγμένα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της γκάμας Ford από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, αλλά και να δουν από κοντά δύο από τις σημαντικότερες προτάσεις της στην κατηγορία: το Kuga PHEV, στην έκδοση υψηλών προδιαγραφών ST-Line X Graphite Tech Edition, καθώς και την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E στην κορυφαία έκδοση GT.

Με κορυφαίο εξοπλισμό και δυναμική εμφάνιση

Το νέο Ford Kuga ST-Line-X Graphite Tech Edition εισάγει για πρώτη φορά στην οικογένεια του plug-in υβριδικού μοντέλου την ελκυστική χρωματική επιλογή Grey Matter της Ford, διαθέτοντας συγχρόνως στο βασικό εξοπλισμό του με στόχο την απόλυτη άνεση και ασφάλεια τα πιο προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού στην κατηγορία των SUV οχημάτων. Όπως εμπρός κάμερα, Adaptive Cruise Control με Traffic Sign Recognition, Blind Spot Information System (BLIS), Intelligent Speed Assist (ISA), παρακολούθηση κόπωσης οδηγού, Active Park Assist και προστατευτικά άκρα θυρών, ως μέρος του στάνταρ πακέτου Driver Assistance Pack.

Δείτε ακόμη: Αποκτήστε τώρα το δικό σας Ford με ευκολίες και προνόμια

Την ίδια στιγμή, επίσης στον βασικό εξοπλισμό, περιλαμβάνεται τόσο το πακέτο Technology Pack, με full LED τετραπλούς προβολείς με Glare-Free High Beam και head-up display, όσο και το ST-Line Enhancement Pack, το οποίο περιλαμβάνει εξωτερικά μία μεγάλη πίσω αεροτομή και κόκκινες δαγκάνες φρένων, σε συνδυασμό με πεντάλ αλουμινίου και επένδυση μαρσπιέ στο εσωτερικό, που δημιουργούν μια σπορ εμφάνιση μαζί με τις εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών.

Δίπλα στο κορυφαίο σε πωλήσεις plug-in υβριδικό SUV της Ευρώπης, η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E GT έρχεται να ολοκληρώσει με τον πλέον δυναμικό τρόπο τη φετινή παρουσία της Ford στην «MOBILIΤY 2023». Με την σχεδιαστική και τεχνολογική υπογραφή της Ford Performance, η Mustang Mach-E GT εξοπλίζεται με δύο πανίσχυρους ηλεκτροκινητήρες που σε συνδυασμό αποδίδουν εντυπωσιακή ισχύ 487 PS, η οποία εξασφαλίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε χρόνο 3,7 δλ. Με μία πλήρη φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου των 98 kWh, η κορυφαία εκδοχή του ηλεκτρικού pony της Ford προσφέρει αυτονομία 490 χλμ., ενώ χάρη στο προηγμένο ηλεκτρικό κύκλωμα μόλις 10 λεπτά φόρτισης αρκούν για την κάλυψη 99 χλμ.

Ευκαιρία για test drive με την Mustang Mach-E AWD!

Εκτός από τα παραπάνω, η Ford επιφυλάσσει φέτος μία ακόμα έκπληξη στους επισκέπτες της «MOBILITY 2023». παρέχοντας σε όλους τους ενδιαφερόμενους την μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσουν κατά τις ώρες λειτουργίας της το δικό τους test-drive με την Mustang Mach-E AWD. Η «MOBILITY 2023» άνοιξε τις πύλες της στον προαύλιο χώρο του γνωστού εμπορικού κέντρου Golden Gall στο Μαρούσι στις 14 Σεπτεμβρίου, και θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 23 Σεπτεμβρίου. Η πρόσβαση είναι ελεύθερη για όλους, τις καθημερινές από τις 17:00 - 21:00 και το Σάββατο από τις 11:00 - 20:00.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...