Οδηγός Tesla πήρε μαζί τον φορτιστή και δεν το πρόσεξε καν [Video]

Θύμα επίθεσης από Tesla έπεσε ο φορτιστής, με το ηλεκτρικό να τον παρασέρνει για απόσταση, χωρίς η οδηγός να πτοείται.

  • -
  • -

Πολλοί από εμάς, κάποια στιγμή μέσα στα χρόνια που οδηγούμε μπορεί να έχουμε περάσει κατά λάθος πάνω από ένα κράσπεδο στην διαδικασία του παρκαρίσματος ή να έχουμε ακουμπήσει κάποιο κώνο ή άλλο αντικείμενο. Το βασικό όμως είναι ότι πιθανότατα το έχουμε αντιληφθεί αμέσως. Στο παρακάτω video, μια γυναίκα όχι μόνο παίρνει μαζί της έναν ολόκληρο σταθμό φόρτισης, αλλά στη συνέχεια φαίνεται να μην το προσέχει καν.

Πιο συγκεκριμένα, στο video φαίνεται ένα λευκό Tesla Model Y να έχει παρασύρει τον άτυχο σταθμό και παρά το ότι τόσο το αυτοκίνητο κινούταν με δυσκολία, αλλά και ο ίδιος ο φορτιστής που σερνόταν έκανε ένα αρκετά δυνατό θόρυβο, η οδηγός δεν φάνηκε να πτοείται. Μόνο μετά από αρκετές επισημάνσεις τόσο από τον άνθρωπο πίσω από την κάμερα, αλλά και από άλλους περαστικούς, θεώρησε σωστό να σταματήσει.

Δείτε ακόμη: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο: Φτάνουν μικρά, φορητά φωτοβολταϊκά για να φορτίσει; [video]

Είναι ξεκάθαρα μπερδεμένη μην καταλαβαίνοντας γιατί το Tesla δεν αντιδρά όπως περίμενε και κάπου εκεί είναι που σηκώνει τα χέρια της με απορία. Εσείς τι λέτε; Υπάρχει πιθανότητα να παρασέρνατε ένα αντικείμενο τέτοιου μεγέθους και να μην είχατε πάρει χαμπάρι;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...