Νέο Video: Η απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του «dpg» Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ή dpg7000, έχει στο γκαράζ του πολλά εκπληκτικά αυτοκίνητα, από σπάνιες Mercedes-AMG μέχρι Porsche, Ferrari και… Hummer!

  • -
  • -

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εκτός από τη δραστηριότητά του στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και τη θέση του σε μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες του φαρμακευτικού κλάδου, τη ΒΙΑΝΕΞ, είναι γνωστός και για την ενεργή παρουσία του στα social media. Τώρα, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, dpg7000, μας δείχνει την απίστευτη συλλογή σπάνιων αυτοκινήτων που έχει στην κατοχή του. Mercedes-Benz, πολλές AMG, Porsche, Ferrari, ακόμη και Hummer βρίσκονται στο γκαράζ του, όλα με τη χαρακτηριστική πινακίδα «7000»!

Πρόσφατα, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας πραγματοποίησε μια ομαδική φωτογράφιση των αυτοκινήτων του, μαζεύοντάς τα όλα μαζί στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ. Η φωτογράφιση έγινε από κορυφαίο επαγγελματία στον χώρο του αυτοκινήτου και το αποτέλεσμα δικαιώνει την επιλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο… «πρόεδρος», όπως συχνά τον αποκαλούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού λόγω της θέσης του στην ομάδα μπάσκετ, έγραψε στην περιγραφή του post: «7000-The Collection» Τα καταφέραμε μετά από 5 χρόνια να μην είναι κανένα στο συνεργείο».

Τι αυτοκίνητα έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος;

Η αγάπη του dpg7000 για τα μοντέλα της Mercedes και ειδικότερα, τα AMG, δεν κρύβεται. Στην… γκάμα AMG, βλέπουμε μια Mercedes-AMG SL 65 Black Series, μια Mercedes-AMG SL 55, μια Mercedes-AMG GT Black Series, μια Mercedes-AMG GLA 45, μια Mercedes-AMG GLE 63 S και μια Mercedes-AMG GLC 43. Από «απλές» Mercedes-Benz συναντάμε μια Mercedes-Benz GLE 350 d 4MATIC και δύο Mercedes-Benz S-Class, μια W220 στην έκδοση S500 και μια W221 στην έκδοση S600. Φυσικά, δεν έχουμε τελειώσει.

Η γενικότερη οικογένεια Mercedes συμπληρώνεται με την εκπληκτική Brabus Rocket, μια ειδικά τροποποιημένη Mercedes CLS W219, αλλά και την εμβληματική Mercedes-Benz SLR McLaren 722, μια special έκδοση της έτσι κι αλλιώς ειδικής Mercedes-Benz SLR McLaren, με παραγωγή περιορισμένη στις 150 μονάδεςκουπέ έκδοση).

Δείτε ακόμη: Ποια είναι η ακριβότερη Mercedes-AMG στην Ελλάδα;

Δίπλα σε όλα αυτά τα γερμανικά μοντέλα, παρκάρουν κι άλλα αυτοκίνητα, διαφορετικών κατασκευαστών. Συγκεκριμένα, βλέπουμε μια Ferrari F430 Spider, ένα Jeep Grand Cherokee (WK), μια Porsche Cayenne Turbo S (955, προ facelift) και ακόμη μια Porsche Cayenne 955, αλλά facelift αυτή τη φορά και τέλος, ένα Hummer για… εκτός δρόμου περιπλανήσεις.

Δείτε τη δημοσίευση, που περιέχει και το video:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...